GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Ce reguli pregătește FIFA în privința finalizării actualului sezon

Articol de - Publicat sambata, 28 martie 2020 13:43

Jurnaliștii de la Reuters pretind că au avut acces la un document confidențial al Grupului de Acțiune al FIFA, un comitet înființat pentru găsirea de soluții în condițiile epidemiei de Coronavirus. 

Contractele aflate în desfășurare ar urma să fie extinse până la finalul actualului sezon, chiar dacă acesta va fi amânat cu câteva luni. De asemenea, perioadele de transferuri ar urma să se desfășoare în funcție de datele la care vor începe noile sezoane. ”Atunci când un contract expiră, el va fi prelungit automat până la noua dată de încheiere a sezonului. De asemenea, prevederea se aplică și pentru contractele ce urmau să intre în vigoare la începutul noilor ediții de campionat, ele urmând să devine valide la noile date de start”. 

Se mai precizează că, în cazul în care un jucător urma să fie transferat la începutul noului sezon, se va da prioritate clubului de care ține jucătorul în prezent, permițându-i-se să își încheie ediția de campionat înainte de a se despărți de jucător.

În document se mai face referire și la reducerea de salarii, sugerându-se ca jucătorii, antrenorii și cluburile să colaboreze pentru găsirea de soluții. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează