GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Ce spun cotele despre CFR Cluj - Sevilla + de ce clujenii au șanse mici

Articol de - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 14:40

Sevilla e cotată favorită de casele de pariuri în meciul tur cu CFR Cluj. Totuși, spaniolii traversează un moment dificil, cu rezultate nesatisfăcătoare. Va putea profita CFR de acest lucru?

Ce ne spun cotele

Cota pentru victoria oaspeților e 1.97 la Betano, în vreme ce gazdele primesc o cotă de 4.15 pentru a se impune. Egalul are cota 3.45.  În Asia, acolo unde se pariază sume mai mari, s-au înregistrat variații semnificative doar pe varianta 1 solist, care a crescut treptat de la 3.80 la 4.20, semn că șansele pentru un astfel de rezultat sunt destul de mici.  

Forma de moment


CFR e o formație aparent previzibilă în joc și rezultate. În ultimele două sezoane, în cele 61 de meciuri disputate în campionat, a avut 36 de jocuri în care a marcat maximum 1 gol. Cele mai categorice rezultate le-a obținut cu echipe precum Botoșani, Voluntari, Clinceni sau Chindia Târgoviște. În 2020 a marcat 1 gol în trei partide. Din punct de vedere defensiv, statistica e de partea sa. În ultimele ediții de campionat s-a afirmat drept clubul cu cea mai solidă defensivă. 

De partea cealaltă, Sevilla a câștigat doar 11 din cele 24 de etape din La Liga. Vine după remizele cu Alaves (1-1) și Espanyol (2-2), ambele acasă, și înfrângerea din deplasarea de la Celta, 1-2. În plus, a fost eliminată din Cupa Spaniei, acum 3 săptămâni, de formația de ligă secundă, Mirandes. 

Predicție


Oaspeții au toate șansele să se impună în partida de la Cluj, în ciuda faptului că jocul lor, sub comanda lui Lopetegui, este unul dezamagitor în multe momente. Fostul tehnician al naționalei Spaniei și al lui Real Madrid nu a confirmat cu adevărat decât la selecționatele de juniori ale ibericilor. Sevilla are probleme în fața adversarilor bine organizați, care presează avansat. 

CFR Cluj încearcă să fie o astfel de echipă, însă decisiv va fi felul în care va reuși, joi seara, să acopere terenul. Arrigo Sacchi spunea că pressingul are atât o latură fizică, cât și una ce ține de psihic, de moral. Sau, mai concret, de felul în care lași adversarului impresia că acoperi terenul într-un mod categoric. 

Chiar dacă ar excela la acest capitol, în fața unui oponent, Sevilla, care s-a dovedit monumental în Europa League cu cele 5 titluri câștigate, CFR-ul are limite foarte clare la capitolul fizic. Clujenii au fost inexistenți în deplasările de pe terenurile celor de la Lazio si Celtic, au avut serioase probleme la Rennes și au dat randament doar în partidele de acasă, dar în condițiile în care toți cei trei adversari din grupa de calificare au tratat lejer respectivele dispute. 

Elevii lui Dan Petrescu vor avea dificultăți dacă se vor retrage în fața propriului careu, iar forma bună a lui Suso și determinarea lui Ocampos ar putea aduce cele trei puncte spaniolilor. Varianta 2 fără remiză, adică victoria oaspeților sau returnarea mizei pariate în cazul unei remize, are cota 1.40. Spaniolii vor căuta victoria de care au nevoie pentru relansarea moralului, iar această ocazie vine chiar în competiția preferată. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează