GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Cei mai norocoși gambleri » Cum au dat lovitura oameni care nu pariaseră niciodată în viața lor

Articol de - Publicat luni, 06 aprilie 2020 12:37

Cei mai norocoși gambleri nu sunt neapărat cei care studiază statisticile și urmăresc tot ce mișcă în sport. Un proverb românesc spune că ”nu e pentru cine se pregătește, ci pentru cine se nimerește”. 

În situațiile pe care vi le vom prezenta în continuare, majoritatea celor implicați nu au avut doar inspirație, ci și un noroc incredibil.

Atunci când soarta ține cu tine, nu te poți opune!

Unul dintre cele mai tari câștiguri înregistrate la pariuri a fost cel al lui Steve Whiteley, un bărbat de 61 de ani ce a primit o invitație gratuită la cursele de cai. Curios, omul a mers la hipodrom și a mizat două lire pe un bilet ce conținea pariuri pe victoriile a 6 cai aleși la întâmplare. Unul dintre aceștia nu mai câștigase de 28 de curse. De data aceasta, soarta a decis altfel și Whitley, care nu mai pariase niciodată, a încasat suma de 1.5 milioane de lire. 

Un câștig asemănător a fost obținut de o persoană care a mizat pentru distracție doar 10 cenți la o cursă de cai, alegând ordinea exactă a primilor 4 sosiți. Calul care a câștigat avea cota 89.00 la victorie, iar omul a încasat 76.000 de dolari. 

Cum să faci bani mizând pe copilul altuia

O poveste extraordinară e cea a lui Richard Hopkins. Acesta și-a dorit ca fiul său să ia lecții de carting și, urmărind antrenamentele, a remarcat un alt copil ce l-a impresionat, pe nume Lewis Hamilton. Drept urmare, s-a dus la o casă de pariuri și a solicitat să primească cote pentru o serie de pariuri speciale. A mizat 200 de lire că Hamilton va câștiga un Grand Prix până la vârsta de 23 de ani, la o cotă de 300, alte 100 de lire pe faptul că va deveni campion mondial până la 25 de ani, la o cotă de 500, și încă 50 de lire pe un bilet cu ambele prediții, la o cotă totală de 1.500. După 10 ani, Hamilton a câștigat pentru prima oară campionatul mondial de Formula 1, ceea ce i-a adus bărbatului un câștig de 165.000 lire.

Un bunic pasionat de fotbal a mizat 50 de lire pe faptul că nepotul său, Harry Wilson, va ajunge în echipa națională a Țării Galilor. Chiar dacă Wilson avea doar un an la acea vreme, bătrânul a intuit corect ceea ce avea să urmeze și a câștigat suma de 125.000 lire sterline. Harry Wilson a debutat la 16 ani în ”naționala” țării sale, iar în prezent este sub contract cu Liverpool, dar a fost împrumutat la Bournemouth. 

STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri despre pariuri:

4 din 5 ponturi pe care vi le-am oferit pentru sâmbătă au fost câștigătoare! Iată și propunerile pentru azi

Baschetul virtual poate fi spectaculos! Ai statistici, transmisiuni live și poți să îți faci bilete de pariuri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează