GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  EUROPA LEAGUE

Cele mai importante scăderi de cote ale zilei în Europa League

Articol de - Publicat joi, 17 septembrie 2020 13:25 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 13:32

Nu mai puțin de 43 de partide se joacă azi, în turul doi al calificărilor pentru grupele Europa League, iar pariorii speră să dea lovitura cu un bilet inspirat, care să le aducă sumele mult visate. Există, însă, o problemă: zilele de joi, cele în care se dispută meciurile de Europa League, sunt cele în care casele de pariuri câștigă cei mai mulți bani datorită numeroaselor surprize. 

Chiar dacă pe hârtie anumite formații par favorite, de multe ori se întâmplă ca acestea să nu câștige. Ori, deși sunt așteptate goluri, ele lipsesc. Europa League este privită diferit de fiecare club, unele echipe având planuri mari, altele fiind interesate doar de participare și de sumele ce vin automat de la UEFA. Nu în ultimul rând, în tururile inferioare apar, în unele cazuri, diverse aranjamente. 

În aceste condiții, orice ajutor pe care pariorul îl primește e bun-venit. Variația cotelor, atunci când e suficient de mare, poate fi indiciul unor mișcări ce nu pot fi sesizate cu ochiul liber. Spre exemplu, așa cum e cazul celor de la FCSB, îmbolnăvirea jucătorilor ”roș-albaștri” cu Covid poate să nu fie un subiect dezbătut pe larg în presa internațională, dar un parior din altă țară ar trebui să își pună întrebări legate de motivele pentru care cota pentru victoria bucureștenilor a crescut de la 2.30 la 3.00. Ori, dacă informațiile nu sunt disponibile, variația cotei poate constitui măcar un semnal de alarmă că meciul trebuie evitat. 

Desigur, faptul că o cotă variază nu duce neapărat la concluzii certe, însă ne sugerează faptul că, indiferent de semnul pe care vom paria, miza trebuie corelată cu riscul suplimentar și micșorată în termeni realiști. Iată care sunt cele mai mari variații de cote de azi: 

PartidaSemnCota inițialăCota actuală
Riteriai (Ltu) - Liberec (Cze)27.001.35
Backa Topola (Srb) - FCSB (Rou)13.901.90
Aris (Gre) - Kolos Kovalivka (Ukr)25.654.14
Sf.Gheorghe (Mda) - Partizan (Srb)11.671.25
Shamrock Rovers (Irl) - AC Milan (Ita)X9.506.35

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează