GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CFR Cluj - Astra: Campioana poate trece pe primul loc în Liga 1! Trei pariuri logice pe care le putem încerca

Articol de - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 00:00 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 00:36

CFR Cluj - Astra se joacă azi, de la 20:00, într-o partidă din cadrul etapei a 19-a din Liga 1. În cazul unei victorii, trupa lui Edi Iordănescu o va depăși pe FCSB și va urca pe prima poziție în ierarhia din prima ligă.

CFR Cluj traversează o formă excelentă și visează la a patra victorie consecutivă din campionat. Clujenii s-au impus pe terenul lui Hermannstadt, iar acum pot ajunge pe primul loc în Liga 1 în cazul în care se vor impune în fața Astrei, formație aflată în picaj în ultima perioadă.

Deși părea că a găsit drumul spre succes odată cu venirea lui Eugen Neagoe, Astra s-a prăbușit în 2021. Eșecul cu FCSB, 0-3, a agitat serios apele la Giurgiu, iar fosta campioană a României a ajuns la trei etape fără victorie în Liga 1.

Astra a coborât până pe poziția a 13-a, cu doar 17 puncte strânse în 18 meciuri, și se află la doar două puncte de Poli Iași, lanterna din Liga 1. Mai mult, veștile rele continuă pentru giurgiuveni, care întâlnesc o echipă pe care n-au reușit s-o bată în ultima perioadă. CFR s-a impus în trei dintre ultimele patru confruntări cu Astra. În meciul tur, CFR Cluj s-a impus cu 2-0 la Giurgiu.

CE PUTEM PARIA LA CFR CLUJ - ASTRA:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează