GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CFR Cluj - Craiova: Oltenii sunt obligați să câștige primul derby din playoff! Ce pariu e recomandat de stilul ambilor antrenori

Articol de - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 01:36 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 01:37

CFR Cluj - Craiova se joacă azi, de la 20:30, în derby-ul rundei a 3-a din playoff-ul Ligii 1. Avem astfel primul joc important din acest playoff, iar presiunea este mult mai mare pe Ouzounidis: dacă va pierde azi, Craiova e out din lupta pentru titlu!

CFR Cluj a trecut fără emoții de primele două etape din playoff, victorii lejere cu Clinceni (3-0) și Sepsi (1-0), iar acum va avea primul adversar cu adevărat serios. Craiova își joacă șansele la titlu în meciul de la Cluj, iar oltenii trebuie să găsească resursele pentru a învinge campioana chiar la ea acasă, lucru care s-a întâmplat de doar trei ori în cei șapte ani trecuți de la revenirea trupei din Bănie în Liga 1.

Craiova a ratat complet startul în acest playoff, două remize cu Sepsi (0-0) și Botoșani (1-1), și e la șapte puncte în spatele CFR-ului și la opt puncte în urma liderului FCSB. Formația antrenată de Ouzounidis are probleme mari în zona ofensivă și a arătat cel mai rău în aceste două runde din playoff dintre echipele cu pretenții de titlu.

0-0a fost rezultatul ultimelor două meciuri directe dintre CFR și Craiova

Vorbeam despre pariul care poate fi încurajat de stilul defensiv al celor doi antrenori. N-am văzut goluri în ultimele meciuri directe, dar n-am văzut prea multe reușite pe plan ofensiv ale celor două echipe nici în ultima perioadă. Craiova stă mai bine defensiv de la sosirea lui Ouzounidis, dar grecul pare că nu știe ce să facă atunci când echipa lui e nevoită să atace. Dincolo, la CFR a rămas același stil defensiv adoptat de Dan Petrescu, cu mențiunea că Edi Iordănescu încearcă să-l mai înfrumusețeze în unele aspecte, cu o posesie prelungită.

PONT: Sub 2,5 goluri - cotă 1,50 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează