GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CFR Cluj - Dinamo: Clujenii vor să se apropie la un punct de FCSB! Două PONTURI pentru meciul zilei din Liga 1

Articol de - Publicat luni, 05 aprilie 2021 13:52 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 13:52

CFR Cluj - Dinamo se joacă azi, de la 20:30, într-o partidă care închide etapa a 29-a din Liga 1. Clujenii au șansa, în cazul unei victorii, de a se apropia la un punct de liderul FCSB, care a terminat la egalitate derby-ul cu Craiova, 0-0. Dincolo, indiferent de rezultat, Dinamo nu poate părăsi locul de baraj pe care îl ocupă în prezent.

Pauza cauzată de meciurile echipelor naționale a venit bine pentru CFR Cluj. Ardelenii au fost puși la respecți în derby-ul cu FCSB, scor 0-3, și au nevoie acum de victorie în meciul cu Dinamo pentru a reduce distanța față de rivala la titlu. În tur, CFR Cluj a câștigat cu 2-0 întâlnirea din Ștefan cel Mare.

Dinamo n-a mai câștigat împotriva CFR-ului din 2017, când „câinii”, antrenați la acea vreme de Cosmin Contra, se impuneau cu 3-0 chiar la Cluj. De atunci, CFR a câștigat șapte confruntări cu Dinamo, în timp ce un joc s-a terminat la egalitate.

Ținând cont de problemele de lot pe care le are Gigi Mulțescu, dar și de valoarea celor două echipe din acest moment, CFR Cluj pornește în mod clar cu prima șansă. Casele de pariuri oferă o cotă de 1,35 pentru succesul echipei lui Edi Iordănescu, în timp ce victoria lui Dinamo pare mai degrabă ceva SF și e cotată la 9,50.

CE PUTEM PARIA LA CFR CLUJ - DINAMO:

  • Victorie CFR și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,60 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,65 la Unibet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează