GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CFR Cluj - FC Voluntari: Campioana, o nouă șansă să revină pe primul loc! Cum putem mări spectaculos cota pentru victoria CFR-ului

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2021 11:24 / Actualizat luni, 15 februarie 2021 11:24

CFR Cluj - FC Voluntari se joacă azi, de la 20:30, în ultima partidă a etapei a 23-a din Liga 1. În cazul unui succes, elevii lui Edi Iordănescu o vor depăși pe FCSB și vor urca pe prima poziție în clasament.

CFR Cluj a ratat șansa de a deveni lider în etapa trecută, când n-a profitat de înfrângerea celor de la FCSB cu Clinceni (0-1), pierzând în deplasarea de la Botoșani (1-2), dar mai primește o șansă acum, după ce roș-albaștrii au bifat o nouă înfrângere în campionat, 0-1 cu Hermannstadt.

Voluntari se află pe penultima poziție din Liga 1, cu doar 20 de puncte strânse în 22 de partide, și merge la Cluj în urma succesului neașteptat obținut la Ovidiu, contra Viitorului, scor 1-0. A fost abia a 5-a victorie stagională pentru echipa pregătită de Bogdan Andone.

CFR Cluj nu doar că n-a pierdut niciun meci pe teren propriu cu Voluntari, dar a câștigat toate partidele disputate la Cluj contra ilfovenilor. De altfel, CFR Cluj a câștigat ultimele șapte dueluri directe din campionat și pornește și acum, în mod evident, cu prima șansă.

În cazul în care se va impune în această seară, CFR Cluj va face 50 de puncte, cu două mai mult decât FCSB și cu șase în plus față de Universitatea Craiova, formație aflată pe poziția a treia în Liga 1.

PONT: CFR Cluj câștigă și se marchează peste 2,5 goluri în meci - cotă 2,00

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close