GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CFR Cluj - Jablonec: Campioana din Liga 1 oprește chinul din Europa! Trei PONTURI pentru un meci vital pentru oaspeți

Articol de - Publicat joi, 09 decembrie 2021 16:16 / Actualizat joi, 09 decembrie 2021 16:16

CFR Cluj și Jablonec se întâlnesc azi, de la 19:45, în ultima etapă din cadrul grupelor din Conference League. Dacă pentru campioana României acest ultim meci va însemna finalul unei stagiuni chinuitoare, pentru cehi meciul chiar are miză!

După cinci etape, CFR Cluj e ultima în grupa D din Conference League. Echipa care defilează în Liga 1 a strâns doar un punct într-o grupă cu adversari modești. Mai mult, CFR a înscris de doar două ori și nu a putut să câștige nici măcar un meci în fața lui Alkmaar, Randers sau Jablonec.

Dacă pentru CFR Cluj meciul de azi nu mai contează, pentru Jablonec ar putea însemna totul! Cehii au nevoie de victorie în Gruia și de ajutorul liderului Alkmaar, care nu trebuie să piardă cu Randers. Dacă astrele se vor alinia astfel, atunci Jablonec va merge în primăvara din Conference League.

0 victoriiare CFR Cluj în Conference League

Ieșită complet din cursa calificării, cu trei înfrângeri la rând în grupe, CFR ar putea alinia o formulă de start cu jucători care au evoluat mai puțin în ultima perioadă. Dan Petrescu pare mai degrabă cu gândul la meciul cu Mioveni, de peste trei zile, decât la confruntarea de azi.

În tur, Jablonec a câștigat cu 1-0 în fața celor de la CFR Cluj. Pilar, în minutul 52, a punctat pentru gazde, dintr-un penalty provocat de Camora, fotbalist care a și fost eliminat la acea fază.

Trei PONTURI pentru CFR Cluj - Jablonec:

  • X2 - cotă 1,60 la Superbet
  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,90 la Superbet
  • Nu marchează ambele echipe - cotă 2,12 la Superbet

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează