GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CFR Cluj - Pyunik: Cât adevăr e în teama arătată de Dan Petrescu? Trei PONTURI pentru un meci într-un singur sens în Gruia

Articol de - Publicat miercuri, 13 iulie 2022 11:30 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2022 11:30

CFR Cluj și Pyunik se întâlnesc azi, de la 21:30, în manșa secundă din preliminariile Ligii Campionilor. În prima manșă, disputată în Armenia, cele două echipe n-au găsit drumul spre gol, iar returul pornește de la 0-0 și la general.

Dacă nu-l asculți pe Dan Petrescu, atunci meciul dintre CFR Cluj și Pyunik ar trebui să fie ceva mai puternic decât un antrenament pentru clujeni. Armenii și-au arătat limitele în primul joc și doar un șoc pe sistemul Dudelange ar putea s-o deraieze pe CFR Cluj din drumul spre turul următor. Acolo unde, că tot i-am amintit, adversari vor fi luxemburghezii de la Dudelange.

Înaintea decisivului cu Pyunik, Dan Petrescu a avut șansa să-și vadă elevii la treabă și în Supercupa României. CFR a fost învinsă de Sepsi, scor 1-2, dar „Bursucul” a preferat să folosească doar 3 titulari care evoluaseră și în Armenia: Bălgrădean, Camora și Deac.

5 - 1a fost raportul șuturilor pe poartă în meciul tur, în favoarea campioanei României

La casele de pariuri, situația e clară: CFR e mare favorită pentru duelul de azi! Cote între 1,20 și 1,25 primesc clujenii pentru a se impune în timp regulamentar și, prin urmare, pentru a rămâne în preliminariile către Liga Campionilor. Cote între 11,75 și 12,75 primesc armenii pentru a provoca marea surpriză la Cluj.

Trei PONTURI pentru CFR - Pyunik:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,90 la Superbet
  • 1 pauză / 1 final - cotă 1,75 la Betano
  • Nu marchează ambele echipe - cotă 1,42 la Fortuna

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează