GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Chelsea - Bayern Munchen: Norocul londonezilor, pe cale să se sfârșească!

Articol de - Publicat marti, 25 februarie 2020 11:56

Chelsea ar fi putut fi în Europa League în acest moment dacă Ajax nu ar fi ratat copilărește calificarea în ultimul meci din grupă (0-1 acasa, cu Valencia). Sau dacă, în meciul direct de la Londra, Ajax ar fi reușit să conserve avantajul pe care l-a avut, 4-1 în minutul 55. Cu sprijinul arbitrului Gianluca Rocchi, Chelsea a întors rezultatul, terminând la egalitate, 4-4, aceasta după ce Ajax a rămas în 9 jucători din minutul 69. 

Chelsea este pe locul 4 în Premier League și vine după victoria cu Tottenham, 2-1. Totuși, disputa de azi are șanse foarte mici să se asemene în vreun fel cu partida contra lui Spurs. Echipa lui Mourinho a suferit în atac, acolo unde lipsesc Harry Kane și Son, în vreme ce Bayern este extrem de puternică în acest compartiment. Chelsea a avut probleme acasă inclusiv cu echipe modeste precum West Ham, Bournemouth sau Southampton. 

Bayern a câștigat chinuit în ultima etapă de campionat, 3-2 cu Paderborn, iar apărarea bavarezilor a lăsat de dorit. Dar, în condițiile în care Pavard și Jerome Boatend au fost suspendați. Cu ei în teren, bavarezii ar putea fi mult mai eficienți în a-l bloca pe atacantul londonezilor, Tammy Abraham, revenit după o accidentare.  

Pont pentru pariori: Unibet ne oferă posibilitatea de a crea un pariu combinat cu funcția "creare pariu". Astfel, pentru o cotă de 1.47, încercăm varianta "X2 și peste 1.5 goluri"!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează