GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Chelsea - Leicester: 21.000 de fani promit spectacol total pe Wembley! Trei PONTURI pentru finala Cupei Angliei

Articol de - Publicat sambata, 15 mai 2021 12:19 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 12:19

Chelsea și Leicester se întâlnesc azi, de la 19:15, în ultimul act din Cupa Angliei. Finala se joacă pe Wembley, iar autoritățile din Marea Britanie au permis ca la joc să asiste 21.000 de spectatori, asta după ce, luna trecută, 8.000 de fani au fost prezenți la finala Cupei Ligii dintre City și Tottenham.

  • Pentru a fi prezenți în tribune, cei 21.000 de spectatori nu trebuie să fie neapărat vaccinați, ci trebuie să prezinte un test negativ COVID făcut cu maximum 36 de ore înainte de meci.

După pasul greșit făcut în etapa precedentă (0-1 cu Arsenal), Chelsea are șansa să se revanșeze în fața propriilor suporteri în finala Cupei Angliei. Elevii lui Tuchel încă tremură pentru un loc de Champions League, dar și acolo lucrurile se pot rezolva dacă Chelsea va reuși să câștige finala Ligii Campionilor pe care o va disputa împotriva lui Manchester City. Dincolo, Leicester e aproape sigură de prezența în Liga Campionilor, dacă nu va pierde tot în fața lui Chelsea, peste trei zile, în campionat. Până atunci, cele două formații vor avea azi de luptat pentru trofeul din Cupa Angliei.

În acest an, Chelsea și Leicester s-au întâlnit o singură dată, în turul din Premier League. Gruparea pregătită de Brendan Rodgers s-a impus cu 2-0, goluri semnate de Ndidi și Maddison, în runda a 18-a din Premier League, perioadă în care Chelsea era condusă de Frank Lampard.

Chelsea și Leicester s-au întâlnit și în sezonul trecut în Cupa Angliei. Ciocnirea a avut loc în sferturile competiției, iar câștig de cauză a avut Chelsea, care a câștigat cu 1-0. Întâlnirile directe din ultimii ani au fost mai mereu echilibrate: în ultimii trei ani, Chelsea și Leicester s-au întâlnit de opt ori (6 în Premier League - 2 în Cupa Angliei): patru rezultate de egalitate, două victorii Leicester și două succese Chelsea.

CE PUTEM PARIA LA CHELSEA - LEICESTER:

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,80 la Superbet
  • Peste 9,5 cornere - cotă 1,70 la Superbet
  • Peste 10,5 faulturi comise de Chelsea - cotă 1,95 la Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează