GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Chelsea - Leicester: Meci crucial pentru locurile de Liga Campionilor! Trei PONTURI pentru duelul de foc din Premier League

Articol de - Publicat luni, 17 mai 2021 20:28 / Actualizat marti, 18 mai 2021 15:47

Chelsea și Leicester se întâlnesc azi, de la 22:15, într-o partidă decisivă în lupta pentru locurile de Liga Campionilor. Londonezii caută atât o poziție de UCL cât și să răzbune înfrângerea din finala Cupei Angliei, competiție pe care Leicester a câștigat-o în urmă cu trei zile.

Cu două meciuri până la final, Leicester și Chelsea sunt vecine de clasament. „Vulpile” sunt pe trei, cu 66 de puncte, în timp ce „albaștrii” lui Tuchel ocupă locul patru, cu 64 de puncte. Pe poziția a 5-a, cu 63 de puncte, se află Liverpool, formație care are șanse mari să prindă un loc de Liga Campionilor dacă va reuși să câștige ultimele două jocuri din Premier League.

De la o echipă aflată în poziție bună pentru top 4, calificată în finala Cupei Angliei și în finala Ligii Campionilor, Chelsea simte cum îi poate fugi pământul de sub picioare. Londonezii au ratat primul obiectiv, după ce au pierdut ultimul act din Cupa Angliei împotriva lui Leicester, 0-1, și acum tremură și pentru locurile de UCL pentru sezonul următor. Desigur, totul s-ar putea rezolva mai simplu în cazul în care Chelsea o va bate pe City în finala Ligii Campionilor.

2 victoriiconsecutive are Leicester în fața lui Chelsea

Botoșani - CFR Cluj: Victoria va aduce al 4-lea titlu la rând pentru CFR! Trei PONTURI pentru un meci cu oaspeții în prim-plan
PONTURI PARIURI
Botoșani - CFR Cluj: Victoria va aduce al 4-lea titlu la rând pentru CFR! Trei PONTURI pentru un meci cu oaspeții în prim-plan

Faptul că se întâlnesc în meci direct le complică serios calculele lui Chelsea și Leicester, în condițiile în care Alisson a păstrat-o pe Liverpool în cursa pentru Liga Campionilor, cu golul său incredibil din finalul partidei cu West Bromwich. Un egal o avantajează pe Leicester și o condamnă pe Chelsea, în mare măsură, la locurile de Europa League.

TREI PONTURI PENTRU CHELSEA - LEICESTER:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează