GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Chindia Târgoviște - Hermannstadt: Revine Cupa României! Ce putem paria la primul meci al zilei

Articol de - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 09:52 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 10:11

Chindia Târgoviște - Hermannstadt este partida care deschide ”16”-imile Cupei României. Confruntarea va avea fluierul de start la ora 18:00 și vine cu un pont foarte bun pentru pariori.

Chindia și Hermannstadt se întâlnesc în partida de Cupă după prestații dezamăgitoare în cea mai recentă etapă de campionat. Târgoviștenii au cedat, acasă, cu Sepsi, 1-2, după ce au condus cu 1-0, în timp ce sibienii au pierdut, tot acasă, 0-1, în fața Astrei, ultima clasată din Liga I.

O SINGURĂ ÎNTÂLNIRE ÎN CUPA ROMÂNIEI

Partida de azi va fi a doua confruntare directă dintre Chindia și Hermannstadt în Cupa României. Cele două echipe s-au întâlnit și în 2019, tot în ”16”-imile competiției, iar câștig de cauză au avut sibienii.

Hermannstadt a câștigat cu 1-0, grație unui gol marcat pe final, în minutul 87, de Jo, din penalty.

HERMANNSTADT, COȘMAR PENTRU CHINDIA

De când ambele echipe au promovat în prima ligă, Chindia n-a reușit niciodată s-o învingă pe Hermannstadt. Gruparea din Sibiu s-a impus de patru ori în fața Chindiei, în timp ce o partidă s-a terminat la egalitate.

Dâmbovițenii n-au reușit nici măcar în Liga a 2-a să se impună. În sezonul 2017-2018, când se duelau în eșalonul secund, Chindia și Hermannstadt au bifat două rezultate de egalitate.

CE PUTEM PARIA LA CHINDIA - HERMANNSTADT:

Din cele șase confruntări directe din ultimii doi ani, doar două partide au adus cel puțin trei goluri. În rest, am avut parte de jocuri echilibrate, cu puține faze de poartă și, în general, cu formații care s-au focusat mai mult pe ideea de a nu pierde.

PONT: Sub 2,5 goluri - cotă 1,62 la Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close