GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Continuă meciurile din optimile Campionatului Mondial! Franța și Anglia, favoritele de duminică! Trei PONTURI bune de încercat

Articol de - Publicat sambata, 03 decembrie 2022 21:20 / Actualizat sambata, 03 decembrie 2022 21:20

Sâmbătă s-au disputat primele două meciuri din optimile Campionatului Mondial, iar duminică sunt programate alte două confruntări. Așa cum v-am obișnuit, avem câte trei ponturi în fiecare zi cu meciuri din Qatar!

Ziua începe cu Franța - Polonia, de la ora 17:00, și continuă cu Anglia - Senegal, partidă ce va începe de la ora 21:00.

Franța și Polonia se întâlnesc într-o optime mult mai dezechilibrată decât ar arăta-o afișul. Polonezii au ieșit mincinos din grupă, după ce au scăpat doar cu un 0-2 în fața Argentinei, într-o partidă unde naționala lui Lewandowski a fost umilită total. Dincolo, Franța a umbrit primele două victorii cu eșecul din fața Tunisiei, partidă unde Deschamps a jucat cu echipa a 3-a spre a 4-a, iar vedetele au fost odihnite. 

Cum Polonia nu știe și nu poate să joace altceva, vom avea un meci în care Franța va ataca din primul minut și vom încerca să profităm la pariuri de pe urma acestui scenariu.

Ziua de duminică se închide cu confruntarea dintre Anglia și Senegal. Englezii și-au câștigat grupa în timp ce africanii au devansat-o pe Ecuador în meci direct și și-au făcut loc în optimi. Dacă Southgate nu se chinuie să strice câțiva fotbaliști cu mare potențial, atunci naționala Angliei n-ar trebui să aibă niciun fel de problemă în duelul cu Senegal, iar cota pentru 1 solist este foarte bună.

Trei COTE de duminică pentru Super Mondial:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează