GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  COPA LIBERTADORES

Copa Libertadores: 8 ”roșii” și bătaie generală, cu poliția la marginea terenului, în Gremio - Internacional // VIDEO

Articol de - Publicat vineri, 13 martie 2020 10:14

Copa Libertadores: Cea mai mare rivalitate din fotbalul brazilian, cea dintre Gremio și Internacional, a condus la o încăierare generală în partida din Copa Libertadores. Poliția a venit la marginea terenului pentru a interveni, însă, în cele din urmă, spiritele s-au calmat. Cele două formații au primit câte 4 cartonașe roșii, câte 3 de echipă pentru fotbaliștii din teren și câte unul pentru rezervele de pe bancă.   

Cunoscută sub numele de ”Grenal”, rivalitatea dintre Gremio și Internacional, ambele din același oraș, Porto Alegre, datează din 1909, atunci când fotbalul se juca fără plase la porți și cu 2000 de spectatori pe marginea terenului. În prima întâlnire, Gremio s-a impus cu 10-0. 

Grenal, ”Gre”mio - Internacio”nal”, rivalitate locală

De-a lungul timpului, cele două cluburi și-au împărțit simpatiile celor 1.5 milioane de locuitori din Porto Alegre, iar meciurile directe se soldează deseori cu probleme. Acesta a fost și cazul partidei din Copa Libertadores, competiție aflată abia la meciul secund din faza grupelor. La un fault deloc ieșit din comun, pe final de meci, nervii au răbufnit. Cele două tabere s-au luat la bătaie, iar arbitrii întâlnirii nu au avut ce face. Poliția militară a intervenit, așezându-se la marginea terenului, ceea ce a dus la calmarea situației. Rezultatul final al partidei a fost 0-0. Video aici.

Urmează un nou meci direct

De duminică într-o săptămână, pe 22 martie, Gremio și Internacional sunt programate să se întâlnească din nou, de data aceasta în campionat. Apoi, pe 9 aprilie, e programat și returul din Copa Libertadores. Dar există posibilitatea ca și competițiile din America de Sud să fie oprite din cauza pandemiei de Coronavirus, ceea ce înseamnă că cele două rivale vor avea suficient timp la dispoziție pentru a se liniști. Sau, dimpotrivă, pentru a-și reîncărca bateriile. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
764352140354351
Rahat Cu Perja  •  13 Martie 2020, 10:52

Asa ceva.....n am mai vazut pana acum. De admirat pozitia centralului, care fuse ferm. La noi....era halit daca si ar fi permis atitudinea asta cu marile noastre vedete. Nu mai zic de criticile marilor patroni de la noi. Foarte tare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează