PARIURI SPORTIVE  ·  COPA LIBERTADORES

Copa Libertadores: 8 ”roșii” și bătaie generală, cu poliția la marginea terenului, în Gremio - Internacional // VIDEO

Articol de — Vineri, 13 Martie, 10:14

Copa Libertadores: Cea mai mare rivalitate din fotbalul brazilian, cea dintre Gremio și Internacional, a condus la o încăierare generală în partida din Copa Libertadores. Poliția a venit la marginea terenului pentru a interveni, însă, în cele din urmă, spiritele s-au calmat. Cele două formații au primit câte 4 cartonașe roșii, câte 3 de echipă pentru fotbaliștii din teren și câte unul pentru rezervele de pe bancă.   

Cunoscută sub numele de ”Grenal”, rivalitatea dintre Gremio și Internacional, ambele din același oraș, Porto Alegre, datează din 1909, atunci când fotbalul se juca fără plase la porți și cu 2000 de spectatori pe marginea terenului. În prima întâlnire, Gremio s-a impus cu 10-0. 

Grenal, ”Gre”mio - Internacio”nal”, rivalitate locală

De-a lungul timpului, cele două cluburi și-au împărțit simpatiile celor 1.5 milioane de locuitori din Porto Alegre, iar meciurile directe se soldează deseori cu probleme. Acesta a fost și cazul partidei din Copa Libertadores, competiție aflată abia la meciul secund din faza grupelor. La un fault deloc ieșit din comun, pe final de meci, nervii au răbufnit. Cele două tabere s-au luat la bătaie, iar arbitrii întâlnirii nu au avut ce face. Poliția militară a intervenit, așezându-se la marginea terenului, ceea ce a dus la calmarea situației. Rezultatul final al partidei a fost 0-0. Video aici.

Urmează un nou meci direct

De duminică într-o săptămână, pe 22 martie, Gremio și Internacional sunt programate să se întâlnească din nou, de data aceasta în campionat. Apoi, pe 9 aprilie, e programat și returul din Copa Libertadores. Dar există posibilitatea ca și competițiile din America de Sud să fie oprite din cauza pandemiei de Coronavirus, ceea ce înseamnă că cele două rivale vor avea suficient timp la dispoziție pentru a se liniști. Sau, dimpotrivă, pentru a-și reîncărca bateriile. Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (1)

Rahat Cu Perja  •  13 Martie 2020, 10:52

Asa ceva.....n am mai vazut pana acum. De admirat pozitia centralului, care fuse ferm. La noi....era halit daca si ar fi permis atitudinea asta cu marile noastre vedete. Nu mai zic de criticile marilor patroni de la noi. Foarte tare.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1