GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Ponturile zilei. Îți poți dubla miza cu o selecție din Belarus

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2020 18:43

PONTURILE ZILEI. Tipsterii GSP.ro au ales mai multe selecții din Vysshaya Liga, pentru că Belarus e singura țară europeană care continuă să joace fotbal în vremuri de pandemie. 

Sâmbătă avem confruntarea dintre Neman - Belshina, de la ora 19:00. 

Se anunță spectacol în confruntarea dintre cele două formații: dacă Vitebsk are un moral bun, reușind să se impună etape trecută pe terenul lui Smolevichi, cei de la Slutsk vin după un succes la Minsk, contra lui Isloch, 3-2. 

Cele două sunt la egalitate de puncte după 3 etape, cu două victorii și o înfrângere.

 Gazdele au reușit să marcheze 6 goluri în primele 3 partide din acest sezon: s-a marcat de 16 ori în ultimele 5 confruntări directe! O cotă pentru ca ambele formații să înscrie sâmbătă poate ajune până la 2.20

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
of_cati_incapabili
of_cati_incapabili  •  10 Aprilie 2020, 09:50

"Sâmbătă avem confruntarea dintre Neman - Belshina, de la ora 19:00, de la ora 14:00. " - Se joaca de doua ori in aceeasi zi?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează