GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA NAȚIUNILOR

Olanda - Polonia: Gazdele sunt fără antrenor, oaspeții, fără Lewandowski!

Articol de - Publicat vineri, 04 septembrie 2020 17:16 / Actualizat vineri, 04 septembrie 2020 17:51

Olanda - Polonia, partidă din grupa 1 a Diviziei A din Liga Națiunilor, este programată azi, la ora 21:45. Din grupă mai fac parte Italia și Bosnia, care se întâlnesc de la aceeași oră, pe terenul primeia. 

Polonezii nu vor conta contra Olandei pe Robert Lewandowski, care este menajat după ce a jucat și a câștigat finala Ligii Campionilor cu echipa de club, Bayern Munchen. În locul său va evolua, cel mai probabil, Krzysztof Piatek, jucătorul celor de la Hertha Berlin. 

Și gazdele au câteva absențe, Matthijs de Ligt, Daley Blind, Davy Propper și Tonny Vilhena urmând să lipsească în partida cu Polonia și în cea cu Italia, programată luni. Dar batavii nu duc lipsă de jucători de valoare, De Vrij, Van Dijk, de Jong, Wijnaldum și Depay fiind anunțați titulari. 

Problemele olandezilor ar putea fi, mai degrabă, cele de pe banca tehnică, acolo unde în locul lui Ronald Koeman, plecat să o antreneze pe Barcelona, se va afla Dwight Lodeweges, secundul acestuia, care a fost numit selecționer interimar până la găsirea unei soluții permanente. 

Statistica ne indică faptul că Olanda a marcat în fiecare dintre ultimele 10 meciuri oficiale de acasă, perioadă în care a pierdut o singură dată, în fața Germaniei. De partea cealaltă, Polonia are o singură înfrângere în ultimele 11 partide și a reușit să marcheze în 6 din ultimele 7 deplasări. 

Pont: 1 solist, cota 1.55 la Fortuna

Click AICI pentru mai multe știri de pariuri!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează