GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

Craiova - Astra, de șase ori 1-0 în ultimele opt meciuri directe!

Articol de - Publicat vineri, 19 iunie 2020 11:02 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 11:04

Universitatea Craiova, ocupanta locului 3 în Liga 1, primește azi vizita Astrei, într-o partidă programată la ora 20:00. În sezonul regulat, fiecare echipă s-a impus cu 1-0 pe teren propriu. 

Statistica confruntărilor directe ne arată că ultimele 4 întâlniri dintre Craiova și Astra s-au încheiat cu același scor, 1-0. Mai mult chiar, 6 din ultimele 8 au înregistrat același scor!

Craiova e la primul meci de la reluarea campionatului

Universitatea trebuia să joace weekendul trecut cu FC Botoșani, însă partida a fost amânată după ce doctorul echipei moldovene a fost depistat pozitiv în urma testării pentru coronavirus. Amânarea a fost de bun augur pentru Craiova, care l-a recuperat în acest interval pe Mihăilă. Mijlocașul oltenilor va putea fi folosit contra Botoșaniului, fiind recuperat după problemele musculare la coapsă. 

De partea cealaltă, Astra vine după remiza de pe teren propriu cu Mediaș, scor 0-0. Giurgiuvenii au evoluat modest și nu au putut profita de faptul că adversarul a jucat timp de o oră în inferioritate numerică. 

Pont pentru pariuri: 1 solist, cota 1.75 la Fortuna

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează