GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Craiova - CFR Cluj: Ardelenii pot intra în play-off de pe prima poziție! Trei PONTURI pentru derby-ul etapei în Liga 1

Articol de - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 00:40 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 09:12

Craiova și CFR Cluj se întâlnesc azi, de la 21:30, în cea mai așteptată partidă a rundei a 30-a din Liga 1. În cazul unui succes pe „Oblemenco”, ținând cont de pasul greșit făcut de FCSB cu Sepsi (1-1), CFR Cluj va urca pe prima poziție și va începe playoff-ul din postura de lider, la fel ca în ultimii ani.

Craiova a arătat excelent în etapa precedentă împotriva celor de la FCSB (0-0), dar craiovenii n-au putut profita de marile ocazii de gol și au ratat șansa de a mai recupera din diferența de puncte. Acum, trupa lui Ouzounidis se poate apropia la doar trei puncte de CFR și cinci de FCSB în cazul în care va câștiga în fața campioanei.

În meciul tur, CFR Cluj și Craiova s-au anihilat reciproc și am avut parte de un 0-0 cu destul de puține faze de poartă. Acum, oltenii sunt obligați să câștige dacă vor să le demonstreze fanilor că se pot lupta cu adevărat la titlu.

14 goluria încasat Craiova în acest sezon - cea mai bună apărare din Liga 1

15 goluria primit CFR Cluj în acest sezon - a doua cea mai bună apărare din Liga 1

Așadar, duelul dintre Craiova și CFR Cluj se poate traduce și ca o confruntare între cele mai bune defensive din campionat. Craiova n-a primit gol în ultimele patru etape și se poate observa o schimbare în bine de la venirea lui Ouzounidis în ceea ce privește compartimentul defensiv.

TREI PONTURI PENTRU CRAIOVA - CFR CLUJ:

Playtech: Dana Budeanu, FĂCUTĂ PRAF după anunțul de azi. Lucian Mândruță a intervenit imediat: ‘Knock-out’


Comentarii (1)
dansy
dansy  •  11 Aprilie 2021, 14:33

Mai fratilor de la GSP voi lucrati separat nu aveti o comunicare comuna?Pai in alt articol il dati pe Ivan accidentat pentru 3 luini si in acest articol il dati titular in echipa!!!!!!.Noi ce sa mai credem despre profesionalismul vostru?.Apoi spuneti ca in meciul tur nu au fost faze de poarta.Dar golul dat de Universitatea pe care arbitrii l-au scos din poarta(sutul senzational al lui BIC) ce a fost? a fost cumva la poarta de la intrarea in stadion???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează