GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CRAIOVA - CFR CLUJ

Craiova - CFR Cluj: Cicâldău are cota 30.00 pentru a înscrie din lovitură liberă! Vezi care sunt cele mai tari pariuri speciale pentru finala campionatului!

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 11:13 / Actualizat luni, 03 august 2020 11:39

Principalul favorit la marcarea unui gol e atacantul Craiovei, Elvir Koljić, cu o cotă de 3.25 la Betano, urmat îndeaproape de trei jucători ai clujenilor: Mario Rondon (cota 3.35), Ciprian Deac (cota 3.35) și Billel Omrani (cota 3.50). 

Tot Betano oferă și alte variante interesante de pariere legate de goluri. O reușită a lui Valentin Mihăilă, extrema stângă a Craiovei, care a reușit mai multe goluri cu șuturi de la distanță, are cota 12:00 pentru a marca din afara careului. Un bun executant al loviturilor libere, Alexandru Cicâldău are cota 30.00 pentru a marca din lovitură liberă. 

Superbet propune cote interesante pentru cornere. Pentru minimum 10 lovituri de la colț avem o cotă de 1.80, iar pentru cel puțin 11 avem cota 2.35. În cele trei întâlniri directe dintre Craiova și CFR din acest sezon s-au acordat 31 de cornere, iar în ediția trecută de campionat, în patru meciuri au fost 42 de cornere. 

În privința cartonașelor, cotele nu sunt foarte favorabile pentru cei care vor să mizeze pe un număr mare de avertismente. Ultimele trei partide directe au contabilizat 15 cartonașe galbene, cu o medie de 5 pentru fiecare dispută. Cota pentru minimum 6 cartonașe e 1.25, iar cea pentru maximum 5 cartonașe e 3.55. 

Se poate paria și pe offside-uri. Agenția Fortuna oferă o cotă de 1.65 pentru cel puțin patru, în vreme ce pentru maximum trei avem o cotă de 2.11. Statistica ne indică faptul că, în acest sezon, în cele trei meciuri dintre cele două formații au fost semnalizate 7 offside-uri în total. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează