GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

Craiova - FCSB: Craiova a primit gol în ultimele 16 meciuri, FCSB a marcat un singur gol în repriza secundă de la reluare!

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2020 13:21 / Actualizat duminica, 12 iulie 2020 13:23

Craiova - FCSB: Azi, de la ora 21:00, este programată partida-vedetă a etapei. Dacă pierde, FCSB va ajunge la o distanță de 13 puncte față de liderul Ligii 1. 

Totuși, bucureștenii au câștigat toate cele trei întâlniri directe cu Universitatea din actuala ediție de campionat, 1-0 acasă și 2-0 în deplasare în timpul sezonului regulat și 4-1 în turul playoff-ului. 

Ultima jumătate de oră, dezastruoasă pentru FCSB

FCSB nu a reușit nici contra celor de la Botoșani să marcheze în ultima jumătate de oră și a ajuns ca, după 32 de etape, să aibă doar 14 goluri marcate în acest interval. În acest moment, doar Poli Iași stă mai rău la acest capitol, cu 13 reușite. Problema ar putea avea ca explicații fie pregătirea fizică deficitară, fie lipsa de încredere și de motivație. 

De altfel, de la reluarea campionatului, FCSB a dezamăgit în mod constant, obținând doar două puncte în cele patru etape, ceea ce indică faptul că moralul e la cote extreme. În plus, în cele 4 runde, FCSB a înscris un singur gol după pauză, cel reușit de Adi Petre, din penalty, în remiza de acasă cu Mediaș, scor 2-2. 

Craiova, 16 meciuri la rând cu gol primit

Etapa cu numărul 7 din playoff o găsește pe Universitatea pe prima poziție a clasamentului, cu un punct peste campioana CFR Cluj, echipă contra căreia va juca în ultima rundă. Oltenii au câștigat toate cele 4 partide de la reluare, însă în fiecare dintre acestea au și primit gol. 

Statistica ne indică faptul că ultimele 7 meciuri oficiale ale Craiovei au bifat goluri în ambele porți și, de asemenea, că oltenii au primit gol în fiecare dintre ultimele 16 partide disputate în toate competițiile. 

Pont pentru pariuri: 1, cota 1.85 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează