GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Craiova - Sepsi: Oltenii forțează revenirea pe primul loc! Două PONTURI pentru duelul de pe „Oblemenco”

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 13:36 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 13:36

Universitatea Craiova - Sepsi Sf. Gheorghe se joacă marți, de la 19:45, într-o partidă din cadrul rundei a 16-a, prima din returul Ligii I. În cazul unui succes, oltenii vor trece pe prima poziție, măcar până la meciul celor de la FCSB cu Astra Giurgiu.

Craiova a încheiat prost anul trecut și a ratat șansa de a fi pe primul loc la sfârșitul turului. Echipa lui Corneliu Papură a pierdut derby-ul cu FCSB, 0-2, și a terminat la egalitate cu liderul CFR Cluj, 0-0, în ultimele două partide din 2020.

Acum, Craiova speră să înceapă cu dreptul în 2021, asta chiar dacă pe Oblemenco vine Sepsi, revelația acestui sezon din Liga I. Covăsnenii sunt pe poziția a 4-a, cu 27 de puncte, la cinci lungimi distanță de Craiova, care e pe locul secund, cu 32 de puncte.

Sepsi a terminat anul cu un egal în fața celor de la FCSB, 1-1, și vine la Craiova hotărâtă să nu piardă. Ultima vizită a lui Sepsi pe „Oblemenco” a fost un coșmar pentru olteni. Sepsi s-a impus cu 1-0, în 2019, dar Craiova stă, totuși, puțin mai bine la ultimele cinci dueluri directe: au fost trei succese pentru craioveni și doar două victorii pentru Sepsi.

În mod oarecum ciudat, deși vorbim despre echipe puternice în compartimentul ofensiv, în ultimele opt meciuri dintre Craiova și Sepsi s-au marcat foarte puține goluri. Mai clar, în șapte partide s-a înscris mereu un singur gol (1-0 sau 0-1), în timp ce un meci a avut parte de două reușite, în 2018, 1-1 la Craiova.

CE PUTEM PARIA LA CRAIOVA - SEPSI:

  • Peste 1,5 goluri - cotă 1,45 la Betfair
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,58 la Unibet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează