GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Craiova - Sepsi: Oltenii vor să pună presiune pe FCSB și CFR! Trei PONTURI pentru primul duel din playoff-ul Ligii 1

Articol de - Publicat sambata, 17 aprilie 2021 14:31 / Actualizat sambata, 17 aprilie 2021 14:32

Craiova - Sepsi se joacă azi, de la 20:30, în partida care deschide playoff-ul sezonului 2020-2021 din Liga 1. Oltenii pleacă doar cu șansa a treia la câștigarea titlului, dar o victorie în prima etapă ar pune presiune mare pe FCSB și CFR Cluj, primele două clasate.

Craiova începe playoff-ul de pe locul al 3-lea, cu 29 de puncte, la trei lungimi distanță de CFR Cluj și la patru puncte în spatele liderului FCSB. De cealaltă parte, Sepsi e pe locul patru, cu 23 de puncte, și are nevoie de victorie pe terenul Craiovei dacă vrea cu adevărat să se implice în lupta pentru locurile de cupe europene.

Craiova n-a mai reușit să câștige pe teren propriu cu Sepsi din 2019, când se impunea cu 1-0. De atunci, Sepsi a obținut o victorie și o remiză în deplasările din Bănie. În sezonul regular, Craiova i-a luat patru puncte trupei lui Leo Grozavu: 1-0 la Sfântu Gheorghe și 0-0 pe „Oblemenco”.

14 goluria primit Craiova în acest sezon - cea mai bună defensivă din Liga 1

Odată ce au fost siguri de locul de playoff, cei de la Sepsi au părut că au luat piciorul de pe accelerație: covăsnenii n-au câștigat de trei etape în Liga 1 (două victorii și o înfrângere). Nici Craiova nu se poate lăuda cu o formă mai bună, dar nivelul adversarilor îl mai salvează pe Ouzounidis: două remize la rând, ambele 0-0, cu FCSB și CFR Cluj.

CE PUTEM PARIA LA CRAIOVA - SEPSI:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
di.canio
di.canio  •  17 Aprilie 2021, 15:38

Boțoghină ?! Pe bune?! Și Alberto?! :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează