GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Crystal Palace - Everton: Cum au arătat cele două formații în debutul de sezon

Articol de - Publicat joi, 24 septembrie 2020 11:22 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 12:17

Crystal Palace - Everton, partidă din cadrul etapei cu numărul 3 din Premier League, se joacă sâmbătă, de la ora 17:00. În mod surprinzător, după primele două runde, ambele formații au câte 6 puncte, aceasta în condițiile în care, în ediția trecută, s-au clasat pe locurile 14, respectiv 12. 

Startul excelent de campionat surprinde, mai ales, în cazul lui Palace, echipă cotată inițial ca mare favorită la retrogradare. Trupa lui Roy Hodgson a început cu o victorie contra lui Southampton, 1-0 pe teren propriu, apoi s-a impus și în deplasarea de la Manchester United, scor 3-1. 

Dacă rezultatul din prima rundă nu a venit la capătul unui joc convingător, succesul de pe Old Trafford a avut cu totul alți parametri. Elevii lui Hodgson s-au organizat foarte bine pe teren, nu doar în apărare, ci în toate zonele suprafeței de joc, au presat și au fost inspirați la finalizare. Dacă va evolua la același nivel, Palace poate spera să ia măcar un punct și în fața lui Everton. Însă e posibil să nu mai aibă parte de aceleași cadouri pe care le-a primit de la United. Formația lui Solskjaer a fost cel puțin superficială pe faza defensivă, cu un De Gea abonat la gafe și cu fundași statici și naivi în fața acestuia.

De partea cealaltă, Everton a debutat cu o victorie la Tottenham, 1-0, apoi a învins-o și pe WBA, 5-2 acasă. În prima etapă, elevii lui Ancelotti au dezvoltat un joc cursiv, au dominat statisticile la aproape toate capitolele și și-au creat multe ocazii. Apoi, runda secundă le-a adus un cadou neașteptat, care a avut dar nu doar de a le servi victoria pe tavă, ci și de a îmbunătăți moralul. 

WBA s-a prezentat bine în prima repriză, dar a rămas în 10 oameni chiar înainte de pauză, ceea ce a simplificat lucrurile pentru Everton în cea de-a doua jumătate. Individual, jucători esențiali pentru Everton, precum Dominic Calvert-Lewin și James Rodriguez, au avut reușite deosebite, aspect care contează foarte mult pentru moralul acestora. Primul a înscris un hattrick, James Rodriguez a marcat și el, iar deplasarea la Palace pare mult mai accesibilă. În privința mijlocașului columbian, situația e cum nu se poate mai bună. Dacă în prima etapă a fost prezent în joc și constant, în cea de-a doua a fost nu doar mai implicat, ci și mai inspirat, primind laude binemeritate. 

Niciuna dintre Crystal Palace și Everton nu pare favorită certă în disputa de sâmbătă, motiv pentru care putem încerca un pariu tocmai pe echilibrul care rezultă. 

Pont: Pauză sau final X, cota 1.73 la Superbet

Mai multe știri de pariuri pe secțiunea dedicată, AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează