GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Crystal Palace - Tottenham » Trupa lui Mourinho înfruntă echipa cu 7 înfrângeri la rând!

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 12:55 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 14:20

Crystal Palace - Tottenham, partida programată azi, la ora 18:00, reprezintă ultima șansă pentru echipa lui Mourinho de a prinde un loc pentru ediția următoare a Europa League. Dar, chiar și cu o victorie, Spurs tot are nevoie ca cei de la Wolves să nu câștige pe terenul lui Chelsea. 

Lupta pentru locul 6, ultimul care duce în Europa League, se decide în runda cu numărul 38, cea care închide sezonul de Premier League. Momentan, Wolverhampton ocupă această poziție, dar Tottenham e la un singur punct în spatele trupei lui Nuno Espirito Santo. 

Mourinho e Mourinho: ”Dacă mai aveam două etape...”

Antrenorul portughez nu se dezminte în declarațiile făcute nici de data aceasta. Pe de-o parte, desconsideră Europa League și spune că ar fi un impediment deoarece lotul ar fi mai obosit și ar exista riscul accidentărilor dacă Spurs ar juca în EL. 

Pe de altă parte, afirmă că întâlnirea de azi, cu Palace, echipă decimată de accidentări, fără obiectiv pe final de sezon și fără niciun punct câștigat în ultimele 7 etape, e o adevărată finală contra unui adversar foarte bun. Și, desigur, ”dacă am mai fi avut două etape la dispoziție erau șanse mari să ne calificăm în Liga Campionilor”.   

În cele 8 etape scurse de la reluare, Tottenham a reușit 5 victorii și 2 remize, iar în ultimele trei runde a câștigat cu Arsenal (2-1) și Leicester (3-0) acasă și cu Newcastle (3-1) în deplasare. 

Calculele în lupta pentru locul 6 sunt destul de simple: Wolves are un punct mai mult, deci Tottenham are nevoie ca echipa lui Nuno Espirito Santo să nu câștige la Chelsea. Dacă Wolves face egal, Spurs e obligată să câștige. Dacă Wolves pierde, Spurs trebuie să scoată măcar o remiză la Palace.

Criteriul următor de departajare în Premier League, în cazul egalității de puncte, este cel al golaverajului, capitol la care Tottenham stă mai bine (+14, față de +13 cât are Wolves). 

Crystal Palace are 7 înfrângeri la rând

Odată ce s-a văzut salvată de la retrogradare, Crystal Palace nu a mai luat niciun punct în campionat, ceea ce face ca echipa lui Roy Hodgson să se prezinte cu 7 înfrângeri consecutive la meciul de azi. În plus, Christian Benteke e suspendat, iar James Tomkins, Mamadou Sakho, Patrick van Aanholt și Garry Cahill sunt accidentați. 

Pont pentru pariuri: 2 solist, cota 1.53 la Fortuna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează