GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CSA Steaua - FCSB 2: Cine se impune în „Derby-ul Stelelor” din Liga a 3-a? Trei PONTURI pentru confruntarea din Ghencea

Articol de - Publicat sambata, 13 martie 2021 12:07 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 12:07

CSA Steaua și FCSB 2 se întâlnesc azi, de la 15:00, în cel mai așteptat meci din Liga a 3-a. FCSB a trimis mai mulți fotbaliști de la prima echipă pentru duelul din Ghencea, iar confruntarea se anunță extrem de încinsă!

În tur, CSA Steaua a câștigat cu 2-1 în fața celor de la FCSB 2, dar partida de acum pare mai încordată ca niciodată, după ce FCSB a ales să trimită jucători de la prima echipă pentru a ajuta formația secundă pregătită de Bogdan Argeș Vintilă. În acest moment, CSA și FCSB 2 sunt despărțite de doar două puncte, iar duelul este decisiv pentru a stabili echipa care va termina sezonul regular pe prima poziție.

FCSB 2, FAVORITĂ LA CASELE DE PARIURI

Infuzia cu jucători de la prima echipă a modificat cotele la casele de pariuri în favoarea celor de la FCSB. CSA Steaua primește o cotă de 2,70 pentru victorie, în timp ce FCSB 2 are o cotă de 2,30 pentru a se impune în Ghencea. Un rezultat de egalitate este cotat la 3,50.

Octavian Popescu, Șut, Simion, Nedelcu, Oaidă, Buziuc și Soiledis sunt jucătorii trimiși de Becali pentru a o încurca pe CSA Steaua în drumul spre promovarea în Liga a 2-a.

„De ce să câștige CSA? Trebuie să câștige? Merg mai mulți jucători. Eu vreau să promoveze CSA, dar să bată copiii. Dacă nu îi bat pe copii... Îi trimit pe Buziuc, Perianu, Șut, Pantea, Simion, Niță, Oaidă, Nedelcu. Normal că și Tavi Popescu! E copil, are 18 ani. Nu sacrific meciul cu UTA! Tavi Popescu nu va juca în meciul cu UTA pentru că are trei cartonașe galbene. Îl protejez să nu ia galben și să joace cu CFR Cluj! Vreau să jucăm copiii ca să le dăm o șansă. Am zis «Hai să jucăm cu copiii că să promoveze Talpan!». Cum să promoveze CSA? Meciul se joacă acolo unde e sudoarea mea, unde e munca mea” 
Gigi Becali

”Nu mă sperie, dar este o echipă bună, trebuie să fim atenți. Eu zic că se joacă, sper să câștigăm. Nu ne așteptăm la un meci ușor, îi au pe Șut, Perianu, Simion... și Soiledis, chiar dacă nu a mai jucat, e un jucător bun. Buziuc joacă și el în primele ligi de mult timp, Robert Ion a jucat foarte bine la Clinceni, Oaidă e internațional de tineret”
Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

ECHIPE PROBABILE:

CSA Steaua: Bălbărău - Călințaru, da Silva, Beța, A. Ilie - Bărbulescu, Enceanu - Răsdan, Mihalache, Huiban - Nsiah 
Antrenor: Daniel Oprița 

FCSB 2: Niga - Pantea, Nedelcu, Filip, Soiledis - Perianu, Șut, Simion - Oct. Popescu, Ad. Niță, Oaidă 
Antrenor: Bogdan Vintilă

CE PUTEM PARIA LA CSA STEAUA - FCSB 2:

  • X2 - cotă 1,45 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,55 la Fortuna
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,45 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  13 Martie 2021, 15:38

scor corect CSA-FCSB2 1 - 3 ;) asta e cel mai bun pont ....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează