GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA 2

Csikszereda - Petrolul Ploiești: ”Lupii” forțează urcarea în TOP 3. Pariu special pentru meciul de la Miercurea Ciuc

Petrolul Ploieşti
Petrolul Ploieşti

Articol de - Publicat luni, 21 septembrie 2020 16:11 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 16:43

Csikszereda - Petrolul Ploiești se joacă azi, de la 18:00, într-o partidă care contează pentru etapa a 4-a din Liga a 2-a. În cazul unei victorii, ”lupii galbeni” urcă pe poziția a treia, după FCU Craiova și Rapid.

Petrolul Ploiești se deplasează la Miercurea Ciuc cu un moral excelent. Elevii lui Viorel Moldovan pare că au găsit secretul victoriilor la scor, după ce în ultimele două runde au câștigat cu 4-0 (pe terenul lui CSM Reșița) și 5-0 (acasă cu Ripensia Timișoara). Csikszereda e mai ponderată în exprimare, dar rămâne aceeași echipă greu de învins. Echipa antrenată de Valentin Suciu are patru puncte, după două jocuri: 1-1, la debut, cu FCU Craiova și 1-0, în deplasare, la Comuna Recea.

Csikszereda - Petrolul Ploiești | Dueluri directe

Csikszereda Miercurea Ciuc și Petrolul Ploiești s-au mai întâlnit de două ori până în prezent. Ambele confruntări au avut loc în sezonul trecut din Liga a 2-a și au fost câștigate de Petrolul. Ploieștenii s-au impus, acasă, cu 1-0, iar apoi au câștigat și la Miercurea Ciuc, scor 2-1.

Chiar dacă petroliștii sunt favoriți la casele de pariuri, meciul rămâne unul complicat în ceea ce privește rezultatul final. Pentru că avem în față două echipe bune în zona ofensivă, cu un plus pentru Petrolul, sunt șanse mari să vedem multe faze de poartă. Din acest motiv am ales să jucăm un pariu special pentru confruntarea de azi din Liga a 2-a.

PONT: Peste 8,5 cornere - cotă 1,50 la Fortuna

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DESPRE LIGA 2: 

LIGA 2, etapa 4: VEZI AICI TOATE REZULTATELE și clasamentul complet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează