GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Csikszereda - UTA: Ultimul meci din ”16”-imile Cupei României! Pariu excelent pentru partida de la Miercurea Ciuc

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 11:43 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 12:04

Csikszereda - UTA se joacă azi, de la 14:00, în partida care va închide faza ”16”-imilor Cupei României, după ce meciul dintre Gloria Buzău și FCSB a fost decis la masa verde, în favoarea bucureștenilor.

Csikszereda și UTA au fost adversare, în sezonul trecut, în Liga a 2-a, iar arădenii lui Laszlo Balint s-au impus de fiecare dată. A fost 3-0 pentru UTA, în tur, și 6-0 în partida retur, disputată la începutul lui 2020.

Csikszereda, neînvinsă de 6 etape

Înainte s-o primească pe UTA, Csikszereda traversează o perioadă foarte bună. Ciucanii sunt neînvinși de șase etape în Liga a 2-a! Au fost trei victorii și trei remize pentru echipa lui Vali Suciu.

În cea mai recentă confruntare din Liga a 2-a, Csikszereda a trecut de Universitatea Cluj, scor 2-1, și a urcat pe poziția a 9-a, la trei puncte de ultimul loc care asigură prezența în playoff!

UTA, o singură sincopă în ultimele 7 meciuri

”Bătrâna Doamnă” vine la Miercurea Ciuc după ce a produs surpriza etapei trecute din Liga I. UTA a câștigat pe terenul campioanei CFR Cluj, scor 1-0, și a urcat pe locul 6 în clasament.

A fost al 4-lea succes stagional pentru UTA, nou-promovata acumulând 17 puncte în primele 11 jocuri din actuala ediție a Ligii I. Arădenii traversează, la fel ca adversarii de azi, o formă foarte bună. În ultimele șapte etape, UTA a pierdut o singură dată, cu Gaz Metan, acasă, scor 1-3.

CE PUTEM PARIA LA CSIKSZEREDA - UTA:

PONT: Victorie UTA și peste 1,5 goluri în meci - 2,25 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează