GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Cupa Ligii Angliei, aproape de desființare! Finala Aston Villa - Man. City ar putea fi printre ultimele!

Articol de - Publicat sambata, 29 februarie 2020 15:27

Carabao Cup, Cupa Ligii Angliei, reprezintă o palidă consolare pentru o echipă precum Man. City dacă aceasta va fi singura reușită a sezonului. Învingătoarea nu obține mare lucru nici din punct de vedere sportiv, nici financiar, mai ales dacă se numără printre granzii campionatului. 

City a câștigat fiecare dintre cele 4 finale jucate în ultimii 7 ani, de două ori cu Pellegrini și de două ori cu Guardiola. Au fost meciuri destul de grele, cu Sunderland, Liverpool, Arsenal și Chelsea. De data aceasta, adversar este Aston Villa, o formație ce nu a câștigat nici un trofeu de mai bine de două decenii. 

Câștigă echipele mari. Pentru că pot! 

Carabao Cup nu contează prea mult, dar, dacă se poate câștiga jucând cu rezervele până în finală, atunci nici nu strică. Din 2013 încoace, trofeul a fost câștigat doar de formațiile din top 6. Per total, opinia cluburilor mari, bogate, implicate în Liga Campionilor, cele care vânează recompense consistente, e în defavoarea continuării Cupei Ligii. Câștigătoarea primește 100.000 de lire, iar finalista, 50.000! Sunt șanse ca discuțiile despre dizolvarea competiției să ducă la anularea acesteia, la fel cum a procedat și Franța, cea care organizează în acest an ultima ediție a Cupei Ligii. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează