GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Derby d'Italia: Juventus - Internazionale Milano. Coșmarul din ultimele șase întâlniri directe

Articol de - Publicat sambata, 07 martie 2020 12:51

Derby d'Italia se joacă duminică, cu porțile închise, după ce epidemia de Coronavirus a luat amploare în Italia. Întâlnirea o găsește pe Juve pe locul secund, la două puncte în spatele lui Lazio, în vreme ce Inter se află pe poziția a treia, la 6 puncte de torinezi.

Trebuie menționat și că Inter are un meci mai puțin disputat față de Juventus, iar Juventus, unul mai puțin decât Lazio. 

Meciuri strânse, dar avantaj pentru Juventus

Inter nu a reușit să câștige niciunul dintre ultimele 6 meciuri directe cu Juve din campionat. Totuși, două dintre aceste întâlniri s-au încheiat la egalitate, iar cele 4 victorii ale torinezilor au fost obținute la un singur gol diferență. În tur, Juventus a câștigat cu 2-1, în deplasare. 

Derby și pentru golgeteri, cota 1.75 pentru GG

Va fi o dispută interesantă și prin prisma duelului dintre cei mai buni marcatori din cele două formații, Cristiano Ronaldo (21 de goluri) și Lukaku (17 goluri). Depășiți de Immobile, atacantul lui Lazio care a înscris de 27 de ori, cei doi fac parte din linii de atac ce arată excepțional. Juventus ar putea începe cu Ronaldo, Dybala și Cuadrado în avanposturi, în vreme ce Inter ar putea miza pe Lukaku și Lautaro Martinez

Cote pentru marcatori:
Ronaldo - cota 2.27
Lukaku - cota 2.62
Higuain - cota 2.65
Dybala - cota 3.00
Martinez - cota 3.00
Cuadrado - cota 3.60

Statistici pentru specialiști și pariori

Clasamentul la pauză: Cele două formații au cele mai bune evoluții în prima repriză din întregul campionat. Juventus nu a fost niciodată condusă la pauză în cele 25 de etape disputate, în vreme ce Inter ar fi fost liderul campionatului dacă meciurile ar fi durat doar 45 minute. Milanezii nu au fost conduși niciodată în prima repriză în meciurile din deplasare.  Cota pentru X la pauză sau la final e 1.67 la Betano.  

Cartonașe: Partida se dispută fără spectatori și este posibil ca jucătorii, nefiind împinși de la spate de spectatori, să faulteze mai puțin. Media de cartonașe din ultimele 10 întâlniri de campionat e de 6.3 pe meci. Limita pusă de casele de pariuri pentru varianta sub/peste în privința cartonașelor e 6.5. O dispută cu minimum 7 cartonașe are cota 1.87 la Betano, în vreme ce varianta cu maximum 6 cartonașe primește aceeași cotă, 1.87. Un pariu ce merită încercat e cel pentru cel puțin 3 cartonașe primite de Juventus, la o cotă de 1.55.

Cornere: Cele două echipe au medii mari de cornere în meciurile lor, peste 11 pe etapă, în cazul lui Juventus, și peste 10, în cazul lui Inter. Cota Betano pentru o întâlnire cu cel puțin 10 lovituri de la colț e 1.47. 

Pont: Pauză sau final X, cota 1.67

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează