GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Derby în Serie A: Cu Ronaldo în formă maximă, dar fără Dybala, suspendat, Juventus joacă azi pe terenul lui AC Milan

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 14:29 / Actualizat marti, 07 iulie 2020 14:31

Juventus s-a distanțat la 7 puncte în fruntea ierarhiei din Serie A după ce în ultima etapă s-a impus cu 4-1 contra rivalei locale, Torino, în vreme ce Lazio, ocupanta locului doi, a pierdut pe teren propriu, 0-3 cu Milan. 

Pentru Juve, aceasta e ultima deplasare dificilă din finalul sezonului, dar nu și ultimul meci complicat. Torinezii mai au de întâlnit pe teren propriu trei ”nume grele”, Atalanta, Lazio și Roma, în vreme ce în deplasare vor juca contra unor formații aflate în partea a doua a clasamentului, Sassuolo, Udinese și Cagliari. 

Juve, palmares excelent contra lui AC Milan

În privința disputei de azi, Cristiano Ronaldo și compania ar putea avea ceva dificultăți deoarece AC Milan nu s-a descurcat deloc rău de la reluarea campionatului, iar în ultima etapă s-a impus la Roma, cu Lazio, scor 3-0. Dar istoricul meciurilor directe din ultimii ani e net în favoarea campioanei en-titre, care a pierdut doar una dintre ultimele 23 de confruntări cu Milan, obținând 16 victorii.

Cu 3 victorii și o remiză în cele 4 etape de la reluare, AC Milan a urcat până pe locul 7. Elevii lui Stefano Pioli sunt la 17 puncte de locul 4, ocupat momentan de Atalanta, dar la doar 2 puncte de locul 5, pe care se află AS Roma. 

Juventus a reușit 4 victorii în cele 4 etape de când Serie A s-a întors, avându-i pe Ronaldo și Dybala într-o formă de zile mari. Cei doi au marcat în fiecare meci, portughezul ajungând la 25 de goluri în cele 26 de etape în care a evoluat. 

  • Juventus a marcat 13 goluri în ultimele 4 etape iar AC Milan a marcat 11
  • În 8 din ultimele 9 deplasări ale lui Juve s-au marcat minimum 3 goluri
  • Stefano Pioli nu a învins-o niciodată pe Juventus din postura de antrenor (15 înfrângeri)
  • Doar în 1 din ultimele 10 întâlniri directe de pe terenul lui Milan s-au marcat mai mult de 2 goluri
  • Juventus a marcat în fiecare dintre ultimele 27 de etape
  • Cristiano Ronaldo are o medie de aproape un gol pe etapă în acest sezon (0.96)
  • Dybala și De Ligt sunt suspendați pentru partida de azi
  • Juventus și Milan sunt echipele cu cele mai multe titluri în Serie A, 35-18

Pont pentru pariuri: Pauză sau final X, cota 1.69

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează