GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

Dinamo - Poli Iași: Oaspeții nu au mai marcat pe stadionul din Ștefan cel Mare din 2017!

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2020 13:46 / Actualizat duminica, 12 iulie 2020 13:47

Dinamo - Poli Iași, partida dintre ocupantele locurilor 7, respectiv 6 în playout-ul Ligii 1, se joacă azi, de la ora 18:00. Toate cele trei meciuri directe ale sezonului s-au tranșat pe teren propriu, atât bucureștenii, cât și moldovenii câștigând acasă. 

Poli a marcat doar în două din ultimele 7 dispute de pe stadionul lui Dinamo, ultima oară în 2017. Și deplasările sezonului, de altfel, au fost problematice pentru aceștia. În 17 partide s-au impus doar de două ori și au marcat 13 goluri. De asemenea, au scăpat fără gol primit în două ocazii. 

Dar, cu două victorii în ultimele 3 etape, 2-0 la Chindia și 3-1 acasă, cu Sepsi, fotbaliștii lui Poli au părăsit ultima poziție a clasamentului și au urcat până pe locul 6. Partida de azi se anunță dificilă și prin prisma felului în care trupa lui Rednic a făcut deplasarea, ieșenii ajungând în Capitală cu autocarul. 

Dinamo a obținut 9 dintre cele 11 victorii ale sezonului pe teren propriu. În 16 etape disputate acasă, ”câinii” au marcat 26 de goluri și au primit 17, păstrându-și poarta intactă doar în 5 rânduri. De la reluare, au primit gol în fiecare dintre cele 4 etape și au pierdut ambele întâlniri de acasă, cu Viitorul și Voluntari. În ultima rundă, Dinamo a câștigat la Clinceni, 3-1. 

Pont pentru pariuri: Ambele marchează, cota 1.85 la Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează