GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Dinamo - Rapid: Derby low-cost în Ștefan cel Mare! Trei PONTURI pentru un meci echilibrat în Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 13:54 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 14:15

Dinamo și Rapid se reîntâlnesc în Liga 1, într-un derby ajuns la episodul cu numărul 111. Confruntarea va avea loc în Ștefan cel Mare și va începe la 20:30. Chiar dacă acum e mult în spatele rivalei din București, Dinamo stă mai bine la duelurile directe cu Rapid.

  • 50 de victorii au dinamoviștii în fața lui Rapid, în timp ce giuleștenii s-au impus de 37 de ori de-a lungul timpului. 23 de meciuri s-au terminat la egalitate, după cum informează și lpf.ro.

Rapid a oprit picajul odată cu victoria nesperată în fața CFR-ului, scor 2-0, iar giuleștenii pregătiți de Mihai Iosif au rămas pe loc de playoff după 12 runde. Rapid începuse excelent sezonul, dar s-a prăbușit și ajunsese la cinci meciuri fără victorie în campionat.

Dincolo, la Dinamo, lucrurile sunt și mai complicate. Sosirea lui Rednic n-a produs un șoc și la nivelul rezultatelor, asta deși „câinii” pare că și-au mai reglat din slăbiciuni. Cu 28 de goluri încasate, cea mai slabă apărare din campionat, Dinamo e penultima în Liga 1, cu 7 puncte. Mai slabă decât gruparea din Ștefan cel Mare e doar Academica Clinceni, cu 3 puncte.

Trei PONTURI pentru Dinamo - Rapid:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close