GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Dinamo - UTA: „Câinii” speră la o nouă victorie, după aproape trei luni de secetă! Trei PONTURI pentru duelul din Ștefan cel Mare

Articol de - Publicat marti, 20 aprilie 2021 12:11 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 12:11

Dinamo - UTA se joacă azi, de la 21:30, într-o partidă care contează pentru etapa a 2-a din playout-ul Ligii 1. „Câinii” speră să oprească seria catastrofală din campionat și să obțină prima victorie după aproape trei luni!

31.01.2021. De atunci n-a mai câștigat Dinamo în Liga 1. Se întâmpla tot în fața adversarului de azi, iar dinamoviștii câștigau cu 1-0 meciul cu UTA, disputat la Arad. Sorescu marca unicul gol al confruntării. Acum, Dinamo speră ca UTA să fie din nou „colacul de salvare” și să obțină trei puncte vitale pentru evitarea retrogradării.

Dinamo a început cu o remiză playout-ul din acest sezon, 0-0 cu Astra, la Giurgiu, în timp ce UTA a pornit cu dreptul, succes pe teren propriu cu Viitorul, scor 1-0. Cele două echipe au obiective diferite în acest playout: „câinii” speră să nu retrogradeze, în timp ce echipa lui Laszlo Balint visează să joace pentru un loc de Conference League.

7 puncteeste diferența dintre UTA (22 pct) și Dinamo (15 pct) în acest moment

Câștigă doar echipa din deplasare

În sezonul regular, Dinamo și UTA și-a împărțit victoriile. A fost de fiecare dată 1-0 scorul final, iar învingătoare a ieșit mereu echipa care a jucat în deplasare. Totodată, în ultimele patru meciuri directe, s-a impus de fiecare dată echipa care a jucat pe teren străin (trei victorii Dinamo, o victorie UTA).

TREI PONTURI PENTRU DINAMO - UTA:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
elgabri
elgabri  •  20 Aprilie 2021, 14:30

Oare de ce l iroseste pe Sorescu ca si fundas stanga? el ar fi mult mai util in atac are viteza e bataios ambitios.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează