GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Dortmund - Schalke: Sar scântei la ”Revierderby”. Trei pariuri bune de încercat la meciul zilei din Bundesliga

Articol de - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 12:27 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 12:27

Borussia Dortmund - Schalke se joacă azi, de la 19:30, în derby-ul etapei 5-a din Bundesliga. ”Revierderby”, cel mai important meci din regiunea Ruhr, le pune față în față pe Dortmund și Schalke într-o rivalitate care a început încă din 1925.

4-2 pentru Schalke în super derby-ul cu Borussia Dortmund. Se întâmpla pe 3 mai 1925 și așa avea să înceapă una dintre cele mai aprige rivalități din Germania. Azi vom bifa episodul cu numărul 157 și, surprinzător pentru forma din ultimii ani, Schalke are cele mai multe victorii: 60! Dortmund s-a impus de 53 de ori, în timp ce 43 de partide s-au terminat la egalitate.

În prezent, Dortmund și Schalke se află în situații diametral opuse. Borussia marchează și câștigă meciuri, în timp ce Schalke traversează o perioadă foarte slabă și pierde puncte pe bandă rulantă.

Dortmund se află pe poziția a 3-a în Bundesliga, cu 9 puncte strânse în patru etape. Trei victorii și o înfrângere a înregistrat echipa lui Favre în noua stagiune. De cealaltă parte, Schalke e pe poziția a 17-a, penultima, cu un singur punct, 2 goluri marcate și 16 primite în patru etape.

Ultima partidă disputată pe terenul Borussiei s-a terminat teribil pentru Schalke. Dortmund s-a impus cu 4-0, chiar în primul meci de la revenirea fotbalului în Bundesliga, în sezonul trecut. Totuși, ultima victorie a ”minerilor” datează din 2019, când Schalke câștiga cu 4-2 pe terenul marii rivale.

Pe teren propriu, Dortmund este o adevărată ”bestie”. 3-0 cu Gladbach și 4-0 cu Freiburg sunt cele două meciuri jucate ”acasă” de Borussia. De cealaltă parte, Schalke se prezintă catastrofal în deplasare. Niciun gol marcat și 12 goluri încasate în primele două ”ieșiri” din acest sezon. Schalke a pierdut cu 0-4 la Leipzig și cu 0-8 pe terenul lui Bayern.

CE PARIEM LA DORTMUND - SCHALKE

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,42 la Fortuna
  • Dortmund câștigă și peste 2,5 goluri în meci - cotă 1,50 la Superbet
  • Dortmund peste 0,5 goluri Repriza 1 & peste 1,5 goluri Repriza 2 - cotă 2,65 la Superbet

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ianis Hagi, criticat de jurnaliștii scoțieni după meciul de la Liege: „Nu a reuşit nici măcar un dribling”

VIDEO Presa din Italia, la picioarele lui Vlad Chiricheș: „O capodoperă! Eurogol! La fel ca în tricoul Stelei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close