GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Două PONTURI pentru semifinalele Europa League! Ce putem paria la Manchester United - AS Roma și Villarreal - Arsenal

Articol de - Publicat joi, 29 aprilie 2021 13:16 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 13:33

Manchester United - AS Roma și Villarreal - Arsenal sunt confruntările din semifinalele UEFA Europa League! Azi, de la ora 22:00, sunt programate meciurile din prima manșă, iar confruntarea de pe Old Trafford se anunță cu adevărat spectaculoasă!

Finala din semifinale! Cam așa au numit englezii dubla dintre United și AS Roma, capul de afiș din penultimul act al Europa League. United pornește cu prima șansă, dar Roma a arătat, inclusiv în meciul cu Ajax, că este o formație greu de „ucis” în dublă manșă. Dincolo, Unai Emery își întâlnește fosta echipă, iar Arsenal va trebui să fie de două ori mai atentă dacă vrea să ajungă să joace pentru trofeu în acest sezon.

MAN. UNITED - ROMA | 1 & 2+ | cotă 1,80

Până la Roma, United le-a lăsat acasă pe AC Milan și Granada, iar elevii lui Solskjaer sunt principalii favoriți la câștigarea Europa League în acest an. „Diavolii” vin după șase meciuri la rând fără înfrângere (cinci victorii și o remiză) și o prind pe Roma într-o formă modestă. Italienii au patru meciuri la rând, incluzând aici și returul cu Ajax (1-1), fără victorie și și-au compromis aproape total șansele pentru a prinde un loc de UCL sau Europa League în Serie A. Ne așteptăm la un duel în care United să fie în control, iar un succes al englezilor într-un meci în care vom vedea minimum două reușite ne aduce o cotă excelentă la pariuri.

VILLARREAL - ARSENAL | PSF X | cotă 1,71

Arsenal e cotată cu prima șansă la calificare în dubla cu Villarreal, dar „submarinul galben” e un adversar incomod, în special în meciurile de pe teren propriu. Unai Emery își întâlnește fosta echipă, un motiv în plus pentru „tunari”, care și-așa au parte de un sezon dezamăgitor. Unica salvare pentru Arteta e câștigarea Europa League, în condițiile în care Arsenal e pe locul 10 în Premier League și nu poate spera nici măcar la nou-înființata Conference League. Ibericii au trei înfrângeri în ultimele cinci etape și au ieșit din zona locurilor pentru Europa League, dar Villarreal are de recuperat doar un punct față de Betis, ocupanta locului șase. Villarreal - Arsenal ar putea fi un meci destul de închis, în special în prima manșă, iar soarta calificării ar urma să fie decisă abia la retur.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează