GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Două ponturi și câteva detalii interesante despre partida Koln - Mainz

Articol de - Publicat sambata, 16 mai 2020 13:37

Doar 6 puncte le despart pe Koln și Mainz, însă formația oaspete este pe poziția a 15-a în clasament și, cu doar 4 puncte avans față de următoarea clasată, are emoții în privința retrogradării. 

Pentru partida de duminică, cei de la Mainz nu pot conta pe Robin Zentner, titularul postului de portar, care s-a accidentat chiar la ultimul meci dinaintea opririi competiției, iar golgeterul ediției anterioare, Jean-Philippe Mateta, absentează și el, fiind suspendat. 

Revenire incredibilă a lui Koln

Chiar dacă momentan Koln stă confortabil în clasament, lucrurile nu erau deloc satisfăcătoare la începutul lui decembrie. După 14 etape, echipa era ultima în clasament. Demiterea antrenorului Achim Beierlorzer și numirea lui Markus Gisdol au schimbat însă situația. Koln a reușit 8 victorii în următoarele 11 etape și a urcat până pe poziția a 10-a în Bundesliga. 

Ce s-a întâmplat cu Achim Beierlorzer? 

La doar 9 zile după ce a fost demis de Koln, acesta a preluat-o pe... Mainz! Adică echipa care urmează să o întâlnească pe Koln duminica aceasta! La primul meci cu Beierlorzer pe bancă, Mainz câștiga cu un incredibil 5-0 în deplasare, la Werder Bremen, pentru ca mai apoi să urmeze 4 înfrângeri consecutive și doar 2 victorii în 9 etape. 

Cote pentru pariuri

Pentru că tot am adus în discuție trecerea fostului antrenor de la Koln la Mainz, trebuie să menționăm și o mutare în sens invers. Gazdele îl au în atac pe Cordoba, cel care a marcat 10 goluri în acest sezon, iar jucătorul a fost adus acum două sezoane de la Mainz. Superbet oferă cota 2.35 pentru ca acesta să înscrie contra fostului club. 

Koln s-a descurcat foarte bine în ultima vreme pe teren propriu, reușind să câștige 5 dintre ultimele 6 meciuri. Le-a bătut pe Leverkusen, Schalke, Wolfsburg, Werder și Freiburg și a cedat contra liderului Bayern Munchen. Cota pentru 1 la pauză sau la final e 1.67 la Superbet. 

Mai multe știri de pariuri pe secțiunea dedicată!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează