GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

E bun și bronzul! Sâmbătă se dispută Croația - Maroc! Trei PONTURI pentru finala mică a Campionatului Mondial

Articol de - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 19:56 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 19:56

Croația și Maroc se întâlnesc sâmbătă, de la ora 17:00, în finala mică a Campionatului Mondial din Qatar! Croații nu au putut să egaleze performanța din 2018, când au ajuns în finală, iar marocanii sunt oricum la un turneu în care au bătut toate recordurile. Cele două echipe s-au întâlnit și în faza grupelor, dar au terminat așa cum au început: 0-0.

Sâmbătă avem finala mică de la Campionatul Mondial din Qatar. Croația și Maroc au ratat accesul finala mare și vor trebui să se mulțumească doar cu lupta pentru medalia de bronz. Croații au fost puși la respect în duelul cu Argentina, pierdut cu 0-3, în timp ce marocanii au cedat mult mai greu în semifinala cu Franța, 0-2. Întâlnirea directă se anunță una echilibrată și rămâne de văzut care echipă va reuși să se regrupeze mai rapid atât fizic cât și psihic după meciurile din semifinale.

Ținând cont că vorbim despre finala mică, am putea spera la un meci ceva mai deschis dacă tot a dispărut o parte din presiune. Marocul a avut șanse importante în duelul cu Franța și africanii sigur vor fi periculoși în multe momente și în fața Croației. 

Europenii au fost defensivi în toate meciurile de până acum, însă naționala lui Modrici are resurse bune și pe zona ofensivă, daca se va hotărî să și atace la acest Campionat Mondial.

Trei COTE de Super Mondial:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează