GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

"El Clasico", sens unic! Barcelona e regină absolută în ultimii ani!

Articol de - Publicat duminica, 01 martie 2020 11:48

"El Clasico" are o favorită, cel puțin pe hârtie! Barcelona, de 8 ori campioană a Spaniei în ultimele 11 sezoane, s-a impus în fiecare dintre ultimele 4 partide jucate pe terenul Realului. De asemenea, are 6 victorii și 3 egaluri în ultimele 10 "El Clasico" din campionat, iar în ediția precedentă din La Liga s-a impus atât acasă (5-1), cât și în deplasare (1-0). 

Probleme de efectiv

În prezent, Barcelona conduce clasamentul spaniol, având două puncte peste Real Madrid. Catalanii au însă probleme de efectiv înaintea duelului de azi de pe Santiago Bernabeu. Dembele și Luis Suarez lipsesc în atac, iar Sergi Roberto, în defensivă. În plus, Jordi Alba vine după accidentare și e puțin probabil să fie folosit. Pique, accidentat la gleznă în meciul cu Napoli, din Liga Campionilor, e apt de joc. 

De partea cealaltă, Real nu poate conta pe Asensio, Rodrigo și pe Hazard, belgianul accidentându-se din nou și urmând să lipsească până în aprilie, 

Barcelona, 11-3 în ultimele 5 „El Clasico”

Cu o singură victorie în ultimele 5 partide oficiale, Real Madrid speră să evite dezastrul în „El Clasico”. Barcelona a câștigat pe Bernabeu în 6 din ultimele 7 vizite în toate competițiile și în fiecare dintre ultimele 4 partide de campionat disputate în fieful adversarilor de azi. Statistica ultimelor 5 meciuri directe e și ea dezavantajoasă pentru elevii lui Zidane, cu 3 înfrângeri și 2 remize, golaveraj 11-3 în favoarea catalanilor. 

Ultimele 5 El Clasico din La Liga 

  • Barcelona 0-0 Real Madrid 
  • Real Madrid 0-1 Barcelona 
  • Barcelona 5-1 Real Madrid 
  • Barcelona 2-2 Real Madrid 
  • Real Madrid 0-3 Barcelona 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
enigmaticul
enigmaticul  •  01 Martie 2020, 17:31

Da, dar acuma, ambele traversează o perioadă dificilă, fie prin prisma formei în care se află, fie a problemelor de lot. Meciul este deschis oricărui rezultat. Eu aș miza tot pe un meci egal, dar nu 0-0. Rămâne de văzut.

pirucul
pirucul  •  01 Martie 2020, 14:10

real a pierdut cu barca de 11 ori in ultimi 10 ani acasa in toate competitiile.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează