GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Everton - Arsenal: Îl demite Ancelotti pe Arteta? Pariu cu șansă dublă pentru derby-ul de pe „Goodison Park”

Articol de - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 13:07 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 13:44

Everton și Arsenal se întâlnesc azi, de la 19:30, într-una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 14-a din Premier League. Mikel Arteta e obligat să câștige în fața lui Ancelotti pentru a-și păstra postul pe banca „tunarilor”.

Arsenal e într-o perioadă istorică, în sens negativ, cu șase etape la rând fără victorie în campionat și cu o poziție rușinoasă după 13 runde: locul 15, la doar patru puncte de retrogradare și la 10 puncte distanță de zona de Europa!

Everton n-a mai pierdut de trei etape și vine după două succese la rând: 1-0 cu Chelsea și 2-0 cu Everton. Băieții lui Ancelotti par că și-au regăsit din nou cadența de la începutul sezonului și au urcat pe poziția a 5-a în Premier League, cu 23 de puncte.

În sezonul trecut, Everton și Arsenal au terminat la egalitate pe Goodison Park, 0-0, în timp ce „tunarii” s-au impus pe teren propriu, scor 3-2. Arsenal n-a mai câștigat însă din 2017 pe terenul lui Everton și pare că sunt șanse slabe să o facă acum, ținând cont de criza de formă pe care o traversează echipa lui Mikel Arteta.

Unele voci din Anglia susțin că dacă nu va reuși să câștige derby-ul cu Everton, misiune extrem de complicată, Arteta va fi demis! Rămâne de văzut dacă șefii lui Arsenal se vor grăbi să renunțe la tehnicianul adus în finalul sezonului trecut sau încă îi vor acorda credit pentru a scoate echipa din impas.

PONT: 1X - cotă 1,40 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează