GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

FA Cup // Chelsea - Liverpool: "cormoranii" pot rata azi șansa de a face „tripla"

Articol de - Publicat marti, 03 martie 2020 12:42

FA Cup: E abia februarie si Liverpool a pierdut deja la fel de multe meciuri ca Manchester United în sezonul 1998-99, singura formatie din Anglia ce a reusit tripla (Campionatul, Cupa și Liga Campionilor). 

“Cormoranii” au pierdut două din ultimele trei întâlniri. Este o situatie noua, deloc usor de gestionat, pentru ca ambele infrangeri au semnificatii importante. Intâi, 0-1 la Atletico, în Liga Campionilor, rezultat foarte periculos, destul de greu de întors în cazul în care madrilenii înscriu și în retur. Apoi, sambata, a fost 0-3 la Watford, o înfrângere ce a spulberat sperantele unui sezon imaculat in Premier League. 

E adevarat si ca exista argumentul unui obiectiv unic (sau măcar principal), și anume câștigarea campionatului. În orice caz, disputa de azi din FA Cup, cu Chelsea, se anunță extrem de complicată. 

FA Cup: Chelsea - Liverpool

La partida de azi din Cupa Angliei, e greu de crezut ca moralul e la cote inalte in vestiarul lui Liverpool. Destul de probabil, se simte si uzura fizică, iar nesiguranța defensivă arătată în ultima etapă ar putea fi problematica. De partea cealaltă, echipa lui Lampard are problemele ei. Cu o singură victorie în ultimele 6 etape, Chelsea se luptă pentru locul 4, iar Liga Campionilor pare ratată după înfrîngerea cu Bayern Munchen, 0-3 pe teren propriu. 

În plus, sunt absențe de ambele părți. La Liverpool lipsește în continuare căpitanul Jordan Henderson, iar Chelsea nu contează pe Pulisici, Tammy Abraham și pe Hudson-Odoi. 

Pont: Varianta în care ambele formații vor marca are cota 1.60. Defensiva lui Liverpool a arătat carențe majore în ultimul meci, cu Watford, și e destul de probabil ca azi să fie din nou depășită. Dacă se va întâmpla așa, atunci, pentru a nu părăsi Cupa, elevii lui Klopp vor fi nevoiți să forțeze în atac. Probabil, vom asista la o întâlnire cu goluri în ambele porți. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează