GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

FC Argeș - Astra: Duelul răniților în Liga I! Pontul tipsterilor GSP pentru duelul ultimelor clasate

sursă foto: fcarges-pitesti.ro
sursă foto: fcarges-pitesti.ro

Articol de - Publicat joi, 15 octombrie 2020 23:20 / Actualizat vineri, 16 octombrie 2020 09:29

FC Argeș și Astra Giurgiu deschid azi, de la 21:00, etapa a 7-a în Liga I. Partida de la Pitești va pune față în față ultimele două clasate, formații care au luat doar un punct după șase meciuri disputate.

FC Argeș l-a demis pe antrenorul Ionuț Badea și speră să-și schimbe și prestațiile odată cu clasicul ”șoc la echipă”. Piteștenii au fost luați prin surprindere de promovare și au avut un start ratat de sezon. FC Argeș a marcat doar patru goluri și a scos mingea din poartă de 12 ori. Argeșenii au reușit un singur egal, cu fosta parteneră de ligă secundă UTA, scor 1-1.

Și Astra Giurgiu și-a schimbat antrenorul după startul dezamăgitor de sezon, dar rezultatele încă se lasă așteptate. La fel ca Edi Iordănescu. Antrenorul și-a trimis doar secunzii la Giurgiu, dar aceștia au început cu o înfrângere, 2-3 cu Voluntari.

Atât FC Argeș cât și Astra vin după trei înfrângeri consecutive, iar echipa care va reuși să se impună în meciul direct va părăsi și ultima poziție din clasament. Ținând cont că echipele își pot reintra în ritm mai greu după pauza cauzată de meciurile interțări, s-ar putea să nu avem parte de un duel spectaculos la Pitești. Până la urmă, vorbim despre formațiile cu cele mai slabe atacuri din campionat.

PONT: Sub 2,5 goluri - cotă 1,80 la Betfair

Citește și alte PONTURI de azi:

U Cluj - Concordia Chiajna: Continuă forma bună pentru ”Șepcile roșii”? Un pariu logic + o cotă specială

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează