GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

FC Porto și Benfica, despărțite de 1 punct, cu 10 etape rămase. Campionatul se poate relua în iunie!

Articol de - Publicat joi, 23 aprilie 2020 10:35

Campionatul Portugaliei s-a oprit la runda cu numărul 24, moment în care FC Porto și Benfica erau despărțite de un singur punct în fruntea clasamentului. În cele 10 runde rămase de disputat, cele două formații nu se vor mai întâlni în meci direct, ambele dispute fiind tranșate deja în favoarea lui Porto.

Totuși, Porto și Benfica vor disputa finala Cupei Portugaliei, competiție pe care Porto nu a mai câștigat-o din 2011. 

Titlul se joacă în ultimele 10 etape

În primele 19 etape, Benfica se descurcase aproape perfect, adunând 18 victorii și suferind o singură înfrângere. În etapa cu numărul 20 a început degringolada, deoarece echipa a pierdut și returul cu Porto. Apoi, în următoarele 4 runde a mai obținut o singură victorie. 

Clasament:
1. Porto - 60 pct. 
2. Benfica - 59 pct.
3. Braga - 46 pct.
4. Sporting - 42 pct.

Prim-ministrul portughez Antonio Costa a declarat recent că fotbalul din țara sa ar putea fi reluat în vară, ultimele 10 runde urmând să se dispute în lunile iunie și iulie. 

Cota 1.75 pentru ca FC Porto să câștige campionatul

Casa de pariuri Betano oferă o cotă de 1.75 celor de la Porto pentru câștigarea campionatului, în vreme ce Benfica are cota 2.00. Sporting și Braga sunt și ele pe listă, dar au cote imense, 1000.00. În etapele rămase, Porto mai are de jucat atât cu Braga (deplasare), cât și cu Sporting (acasă). Benfica a disputat deja ambele partide cu Braga și mai are doar de primit vizita lui Sporting. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează