GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

FC U Craiova - Rapid: Derby pentru supremație în playoff-ul Ligii a 2-a! Două PONTURI pe care le putem încerca la pariuri

Articol de - Publicat luni, 19 aprilie 2021 12:14 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 12:14

FC U Craiova - Rapid se joacă azi, de la 21:00, într-o partidă care contează pentru etapa a 4-a din playoff-ul Ligii a 2-a. Cele două formații ocupă primele două poziții din clasament și se află la egalitate de puncte (42) înaintea meciului direct.

„Jucăm împotriva celei mai în formă echipe din Europa”, a fost declarația cu care Eugen Trică, antrenorul Craiovei, a stârnit zâmbete în rândul suporterilor. Rapid are trei victorii la rând în playoff și cinci succese consecutive, dacă ținem cont și de finalul sezonului regular. Nici Craiova nu stă rău, oltenii fiind neînvinși de la revenirea lui Trică: trei victorii și două remize!

Craiova a distrus-o pe Rapid în ultimul meci

FC U Craiova și Rapid s-au întâlnit o singură dată în Liga a 2-a, în 2020, iar oltenii și-au distrus efectiv rivalii. S-a terminat 5-0 pentru Craiova, un motiv în plus acum pentru giuleșteni pentru a încerca să-și ia revanșa.

Craiova și Rapid sunt principalele favorite la calificarea directă în Liga 1. Ambele echipe au câte 42 de puncte, cu patru mai mult decât CS Mioveni, formație aflată pe poziția a 3-a.

7 goluria înscris Rapid în primele trei meciuri din playoff - cel mai bun atac

CE PUTEM PARIA LA FC U CRAIOVA - RAPID:

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,63 la Superbet
  • Peste 1,5 goluri - cotă 1,42 la Unibet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează