GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

FCSB - CFR Cluj: Pont pentru o cotă 2.87 la derby-ul zilei

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 13:33 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 14:54

FCSB - CFR Cluj, derby-ul penultimei etape, se joacă azi, dar ora de disputare e, în acest moment, doar orientativă. 

Restanța din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1 a fost programat inițial la 20:30, dar ar putea începe la 21:45, în cazul în care testele pentru coronavirus ale jucătorilor de la Astra vor ieși negative, iar duelul giurgiuvenilor cu Craiova va avea loc de la 18:45. 

CFR poate pierde azi titlul!

Calculele luptei pentru titlul Ligii 1 ar putea fi simplificate dacă FCSB se impune azi în fața clujenilor, iar Craiova câștigă pe terenul Astrei, situație în care CS U ar deveni campioană! Deplasările acestui sezon nu au ajutat prea mult echipa lui Dan Petrescu, care a câștigat doar 5 dintre cele 16 dispute. 

În plus, meciurile cu FCSB au fost echilibrate aproape de fiecare dată în ultimii ani. În ultimele 14 s-au marcat maximum 2 goluri, iar 9 dintre acestea s-au încheiat la egalitate. În această perioadă, FCSB a câștigat de două ori iar CFR, de trei ori. 

Clujenii au nevoie de victorie azi pentru a nu își complica situația dar, de la promovarea din 2004, au câștigat doar de două ori pe terenul formației lui Gigi Becali. 

FCSB vine după două victorii cu 1-0, cea din finala Cupei României, cu Sepsi, și cea din ultima etapă, de la Mediaș. Totuși, bucureștenii rămân în continuare tributari pregătirii fizice defectuoase, reușind să înscrie un singur gol după pauză în cele 6 etape de la reluare, iar respectiva reușită a venit dintr-o lovitură de la 11 metri. 

Pont pentru pariuri: Mai multe goluri în prima repriză, cota 2.87 la Fortuna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează