GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

FCSB - CFR Cluj: Se păstrează tradiția sau se răzbună roș-albaștrii? Trei PONTURI pentru „finala” de pe Arena Națională

Articol de - Publicat vineri, 19 martie 2021 12:06 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 12:06

FCSB - CFR Cluj se joacă azi, de la 20:30, în derby-ul etapei a 28-a din Liga 1 și într-o partidă care s-a transformat într-o adevărată finală pentru titlu în ultimii ani. Istoria recentă e de partea clujenilor, dar trupa lui Petrea speră să răzbune în această seară eșecurile din trecut în fața CFR-ului.

În 2020, FCSB a pierdut toate cele patru jocuri pe care le-a disputat împotriva CFR-ului. Ardelenii s-au impus de patru ori (de două ori 2-0, de două ori 1-0), FCSB obținând „performanța” de a nu marca în niciuna dintre aceste întâlniri. De altfel, FCSB are cinci meciuri la rând fără gol marcat în poarta CFR-ului!

În tur, la Cluj, chiar dacă a stat mai bine la toate capitolele, FCSB a mai acumulat o înfrângere în fața CFR-ului. Campioana s-a impus cu 2-0, goluri semnate de Costache și Deac, și a provocat unul dintre cele cinci eșecuri pe care FCSB le are în acest sezon (cele mai multe dintre primele patru clasate). Acum, CFR Cluj are probleme mari în compartimentul ofensiv, Rondon, Debeljuh și Costache fiind în carantină.

53de goluri a marcat FCSB în acest sezon (cel mai bun atac), dar roș-albaștrii au doar șase goluri înscrise în ultimele opt meciuri din toate competițiile

Dacă FCSB are cel mai bun atac, CFR Cluj se laudă cu cea mai bună apărare din campionat. Clujenii au încasat doar 12 goluri în 27 de etape. Ca o comparație, rivala FCSB are aproape de două ori mai multe goluri primite (21).

FCSB s-a impus ultima dată împotriva CFR-ului în 2019, 1-0, cu super-golul marcat de Teixeira. CFR era deja campioană, iar meciul de pe Arena Națională nu a mai contat în economia clasamentului de la acea vreme.

CE PUTEM PARIA LA FCSB - CFR CLUJ:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
nicuno
nicuno  •  19 Martie 2021, 15:13

steauaeuna@ Nu e rau sa visezi frumos cu ochii deschisi. Dar uita-te ca in fata ai pe CFR Cluj cu cea mai buna aparare din campionat, care pana acum, cu doar trei meciuri ramase din campionat, are doar 12 goluri primite. Cum crezi tu ca FCSB, care abea nai gafaie sa bata vre-o echipa cu 1-0, va fi in stare sa dea in poarta CFR-ului o treime din golurile incasate de CFR in 27 de etape de pana acuma. Nu fi atat de fantezist crezand ca FCSB ar putea castiga cu 4-1 in fata CFR-ului, pentruca deseara, dupa meci, sa nu intri intr-o deceptie prea mare. Poate ai uitat ce festivitate grandioasa au pregatit craiovenii pentru meciul final din campionatul trecut, cand toti in unanimitate isi vedeau echipa triumfatoare, chiar la scor, in fata CFR-ului, dar pe teren CFR a fost primadona. Si asta chiar la Craiova, in fata contracandidatei!!! Vezi ca reprezentatia se poate repeta si la Bucuresti.

steauaeuna
steauaeuna  •  19 Martie 2021, 14:06

Vineri, 19 03 2021. Bucuresti, Romania. National Arena. STEAUA- cfr. Scor final : 4-1.FORTA STEAUA, LUPTA FCSB, HAI STELUTA, CURAJ VITEZISTI.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close