GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

FCSB - Dinamo: Derby de România ne aduce CINCI pariuri interesante! Cine va lua o ”Guriță” de aer?

Articol de - Publicat sambata, 03 octombrie 2020 11:59 / Actualizat sambata, 03 octombrie 2020 12:15

FCSB - Dinamo se joacă azi, de la 21:00, în etapa a 6-a din Liga I. Derby de România le prinde pe cele două rivale în momente delicate. Roș-albaștrii se refac după focarul de COVID-19, în timp ce ”câinii” încearcă să închege o echipă cu care să revină în prim-plan.

FCSB și Dinamo se prezintă la derby-ul de pe Arena Națională după două înfrângeri rușinoase în campionat. FCSB, cu mulți fotbaliști de la echipa a doua, a fost umilită de Poli Iași, scor 2-5, în timp ce Dinamo s-a făcut de râs acasă, cu nou promovata UTA, scor 0-1.

După cinci etape, FCSB se află pe locul trei în Liga I, cu 9 puncte acumulate, la egalitate cu Poli Iași, formație care are un joc mai mult însă, în timp ce Dinamo a strâns doar cinci puncte și e abia pe poziția a 12-a.

FCSB - DINAMO | DUELURI DIRECTE

În sezonul trecut, FCSB și Dinamo s-au întâlnit de patru ori. De două ori în sezonul regular și de două ori în Cupa României. Dacă în duelurile din Cupă FCSB s-a impus fără emoții (3-0 și 1-0), ”câinii” preferând să se concentreze pe lupta de la retrogradare, în Liga I lucrurile au stat diferit. Dinamo le-a luat patru puncte roș-albaștrilor: 1-1 în tur și 2-1 în retur.

FCSB n-a mai învins-o în Liga I pe Dinamo din 2017, atunci când se impunea, acasă, cu 1-0. De atunci, s-au înregistrat patru remize consecutive și un succes al echipei din Ștefan cel Mare.

Ce putem paria la FCSB - Dinamo:

  • Sub 1,5 goluri în prima repriză - cotă 1,40 la Unibet
  • PSF X - cotă 1,64 la Fortuna
  • Peste 8,5 cornere - 1,59 la Betano
  • Peste 5,5 cartonașe galbene - cotă 1,50 la Fortuna
  • Mai multe goluri în a doua repriză - cotă 2,10 la Superbet

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo

Jucăm X solist la FCSB - Dinamo? Cifrele de monitorizare arată că cele două echipe sunt la același nivel la aproape toate capitolele

VIDEO EXCLUSIV Un fost mijlocaș la Dinamo și Steaua, amintire fabuloasă din Derby: „La pauza meciului am fumat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  03 Octombrie 2020, 12:51

Steliștii au o ultimă șansă la reîntregirea salariilor. Dacă nu-i rup acasă pe căței, categoric, să rămână cu salariile înjumătățite !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează