GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

FCSB e penultima în Liga 1 în clasamentul golurilor marcate în ultimele 30 de minute

Articol de - Publicat duminica, 05 iulie 2020 10:29 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 10:30

Parcursul dezamăgitor al celor de la FCSB în actualul sezon este o consecință a problemelor din lotul echipei lui Gigi Becali. La fel ca și patronul echipei, și datele statistice sunt imposibil de contrazis, iar acestea indică faptul că, dintre toate cele 14 echipe ale campionatului, FCSB e penultima în clasamentul golurilor marcate în ultima jumătate de oră. 

Atunci când ai ca obiectiv câștigarea campionatului, fiecare detaliu contează. Pregătirea fizică, relațiile de joc, încrederea sau spiritul de luptă și de sacrificiu sunt câteva dintre ”ingredientele” fără de care e imposibil să reușești. Întrebarea care se pune e dacă FCSB suferă la aceste capitole. Un răspuns categoric e dat de modul în care se comportă echipa în ultimele 30 de minute ale partidelor. 

Statistica actualului sezon de Liga 1 ne arată că, dintre toate cele 14 echipe din primul eșalon, doar Poli Iași stă mai prost ca FCSB în ultima jumătate de oră, din punct de vedere al golurilor marcate în această perioadă. În 32 de etape, ”roș-albaștrii” au marcat 14 goluri în intervalul dintre minutele 60 și 90 ( 0.44 goluri pe meci). 

  1. Craiova - 20 goluri
  2. CFR Cluj - 27 goluri
  3. FCSB - 14 goluri
  4. Astra - 21 goluri
  5. Botoșani - 16 goluri
  6. Mediaș - 16 goluri
  7. Viitorul - 29 goluri
  8. Voluntari - 15 goluri
  9. Clinceni - 16 goluri
  10. Sepsi - 19 goluri
  11. Hermannstadt - 15 goluri
  12. Iași - 11 goluri
  13. Chindia - 14 goluri
  14. Dinamo - 19 goluri

În actuala ediție, FCSB a cedat de trei ori contra Astrei. De fiecare dată, în minutul 60, scorul era egal, însă în ultima jumătate de oră a primit gol, fără a mai putea să revină. Contra celor de la CFR Cluj, în cele trei întâlniri directe, bucureștenii nu au marcat nici înainte, nici după minutul 60. 

Situația e mult mai favorabilă contra Craiovei, liderul campionatului în acest moment. FCSB a câștigat toate cele 3 meciuri cu oltenii și a marcat 3 goluri după minutul 60. Unul dintre acestea, cel reușit de Tsoumou în turul sezonului regulat, a fost singurul al partidei. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează