GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

FCSB - Gaz Metan: Roș-albaștrii, obligați să câștige în fața medieșenilor! Trei PONTURI pentru ultimul meci al zilei din Liga 1

Articol de - Publicat duminica, 08 august 2021 12:22 / Actualizat duminica, 08 august 2021 12:35

FCSB și Gaz Metan Mediaș se întâlnesc azi, de la 22:00, într-o partidă care contează pentru etapa a 4-a din Liga 1. Confruntarea va avea loc pe Arena Națională, acolo unde sunt așteptați în jur de 5.000 de spectatori.

FCSB speră să obțină prima victorie după o săptămână foarte slabă! Roș-albaștrii au părăsit Conference League, înfrânți de modesta Șahtior Karagandy, iar apoi au smuls un egal la Arad, cu UTA, în ultimul minut, 1-1. Acum, trupa lui Dinu Todoran primește vizita celor de la Gaz Metan, echipă care a strâns 4 puncte în acest start de sezon.

Medieșenii vin la București după egalul obținut în fața celor de la FC Argeș, partidă în care fotbaliștii lui Mihai Teja au scăpat victoria printre degete, la ultima fază a meciului. Victoria de la Mioveni (1-0) și înfrângerea cu Farul (0-2) sunt celelalte rezultate bifate de Gaz Metan în primele trei runde din acest nou sezon.

5 aniau trecut de când Gaz Metan n-a mai câștigat acasă la FCSB (2016 / FCSB - Gaz Metan 0-1)

FCSB are un avantaj clar în disputele cu Gaz Metan. Vicecampioana României a câștigat patru dintre ultimele cinci confruntări directe cu formația din Mediaș, iar casele de pariuri o văd favorită și în această seară.

Trei PONTURI pentru FCSB - Gaz Metan:

  • FCSB câștigă și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,60 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,70 la Unibet
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,70 la Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează